Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 12:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pri eni jedla golaž iz mesa kupljenega v Lidlu Ni blo cevčic in podobno ampak totalno brez okusa.Pomoje je bla krava stara 90 let
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 14:17:19
|
|
|
|
ona
|
Ponavadi meso,ki je pakirano npr. za golaž,pa mleto meso so samo ostanki,ki ostanejo pri mesu in ni nobeni stvari podobno,tako,da vam priporočam,da vedno v mesnici kupujete meso
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 14:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tega držim Pri mesarju vsaj ( pomoje) veš kaj kupiš.
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 18:03:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
malo denarja, malo muzike
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 22:10:23
|
|
|
|
Mišni
|
Ja no, saj jaz tega niti pod razno ne bi nikoli kupila, ampak če je že dec domov prinesel .. ma sem morala naredit, kaj čem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!