Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 8:55:33
|
|
|
|
Lorencia
|
Ja, tudi jaz sem slišala za nekaj takim primerov, vendar nikjer nisem zasledila - ali je M isto močna kot ponavadi. Torej, se tudi M nič ne spremeni...verjetno je manj močna ali kako ?
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:04:33
|
|
|
|
cleopatra
|
moja mami je imela pri meni in pri sestri normalno menstruacijo skozi vso nosečnost, pa je vse potekalo ok in normalno
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:04:57
|
|
|
|
byanca
|
Ja nevem, baje je mela isto kot ponavadi. pomojem je odvisno od posameznice. kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:05:42
|
|
|
|
byanca
|
Pa je mela tut krče, bolečine kot ponavadi?
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:07:42
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
V takih primerih gre, kolikor je meni znano, za krvavitev v nosečnosti in ne za pravo M. Lahko je podobna, nikoli pa ni enaka. Tudi jaz imam bivšo sošolko, ki je rekla, da je imela 3 mesece M, potem sta se pa z možem pogovarjala o tem, kako čudno M ima, in je bil on toliko pameten, da ji je svetoval, naj naredi nosečniški test. Bila je noseča 3 mesece in pol. Seveda sta delala na . Tudi dr., ki svetujejo po netu, odgovarjajo, da to ni M, ampak krvavitev v nosečnosti, kakršnakoli pač že je. Ni vsak "rjavo-rdeč flek" M.
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:22:20
|
|
|
|
byanca
|
Martinščica, najprej četitke in prijetne ti želim! Pomoje imaš kar prav, kar se tiče M med nosečnostjo.Je res nemogoče, da bi bila M ista. Hvala tebi in ostalim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?