Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 8:55:33
|
|
|
|
Lorencia
|
Ja, tudi jaz sem slišala za nekaj takim primerov, vendar nikjer nisem zasledila - ali je M isto močna kot ponavadi. Torej, se tudi M nič ne spremeni...verjetno je manj močna ali kako ?
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:04:33
|
|
|
|
cleopatra
|
moja mami je imela pri meni in pri sestri normalno menstruacijo skozi vso nosečnost, pa je vse potekalo ok in normalno
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:04:57
|
|
|
|
byanca
|
Ja nevem, baje je mela isto kot ponavadi. pomojem je odvisno od posameznice. kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:05:42
|
|
|
|
byanca
|
Pa je mela tut krče, bolečine kot ponavadi?
|
|
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:07:42
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
V takih primerih gre, kolikor je meni znano, za krvavitev v nosečnosti in ne za pravo M. Lahko je podobna, nikoli pa ni enaka. Tudi jaz imam bivšo sošolko, ki je rekla, da je imela 3 mesece M, potem sta se pa z možem pogovarjala o tem, kako čudno M ima, in je bil on toliko pameten, da ji je svetoval, naj naredi nosečniški test. Bila je noseča 3 mesece in pol. Seveda sta delala na . Tudi dr., ki svetujejo po netu, odgovarjajo, da to ni M, ampak krvavitev v nosečnosti, kakršnakoli pač že je. Ni vsak "rjavo-rdeč flek" M.
|
|
RE: Menstruacija+nosečnost? 9.11.2007 9:22:20
|
|
|
|
byanca
|
Martinščica, najprej četitke in prijetne ti želim! Pomoje imaš kar prav, kar se tiče M med nosečnostjo.Je res nemogoče, da bi bila M ista. Hvala tebi in ostalim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?