Menstruacija+nosečnost? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

byanca -> Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 8:49:38)

Ojla! jaz sem zadnjič zvedla od sodelavke, da je njena kolegica dobila  menstruacijo, kasneje pa zvedla da je noseča že v tretjem mesecu. razen povečanih prsi ni imela drugih znakov. Ima katera kakšne podobne izkušnje?

Lorencia -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 8:55:33)

Ja, tudi jaz sem slišala za nekaj takim primerov, vendar nikjer nisem zasledila - ali je M isto močna kot ponavadi. Torej, se tudi M nič ne spremeni...verjetno je manj močna ali kako ?

cleopatra -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 9:04:33)

moja mami je imela pri meni in pri sestri normalno menstruacijo skozi vso nosečnost,
pa je vse potekalo ok in normalno

byanca -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 9:04:57)

Ja nevem, baje je mela isto kot ponavadi. pomojem je odvisno od posameznice. kaj pa vem...

byanca -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 9:05:42)

Pa je mela tut krče, bolečine kot ponavadi?

MARTINŠČICA -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 9:07:42)

V takih primerih gre, kolikor je meni znano, za krvavitev v nosečnosti in ne za pravo M. Lahko je podobna, nikoli pa ni enaka. Tudi jaz imam bivšo sošolko, ki je rekla, da je imela 3 mesece M, potem sta se pa z možem pogovarjala o tem, kako čudno M ima, in je bil on toliko pameten, da ji je svetoval, naj naredi nosečniški test. Bila je noseča 3 mesece in pol. Seveda sta delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Tudi dr., ki svetujejo po netu, odgovarjajo, da to ni M, ampak krvavitev v nosečnosti, kakršnakoli pač že je. Ni vsak "rjavo-rdeč flek" M.

byanca -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 9:22:20)

Martinščica, najprej četitke in prijetne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] ti želim!
Pomoje imaš kar prav, kar se tiče M med nosečnostjo.Je res nemogoče, da bi bila M  ista.
Hvala tebi in ostalim

Naja30 -> RE: Menstruacija+nosečnost? (9.11.2007 10:40:20)

Tudi jaz slišala že take primere. Vendar je M v tem primeru verjetno bolj mlaga in ne močna.
Meni se v tej nosečnosti pojavlja rahlo obarvan izcedek in sem razmišljala, da kaj če bi ta čas morala dobiti M. Vse tako kaže, nisem pa prepričana.

Stran: [1]