|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meni
25.3.2008 19:58:29   
Balonchy
Prosim, če mi lahko pomagate!!! user posted image

Prijatelju pomagam sestavljati jedilnik za gostilno.
Prosila bi vas za predloge (od toplih oz. hladnih predjedi, juhe, glavne jedi, priloge, solate, sladice)...

Moderatorji ne me prestavljat... Tu na čveku bom prej dobila odgovore kot pa na kuhariji!!! user posted image user posted image user posted image
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meni
25.3.2008 20:01:14   
Marogica
Kakšne vrste gostilna pa bo? Kar se prehrane tiče?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Meni
25.3.2008 20:05:42   
Balonchy
Gostilna bo... Kako naj ti napišem... "na nivoju"...

Pa ne bo...gostilna že obstaja-samo meni spreminjajo - "iz zimskega v spomladanskega"!!! user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Meni
25.3.2008 20:06:02   
sunny24
razne testenine, grška solata, zelje, mešana solata, narezki (predjed), meso na 1001 način (dunajski, ljubljanski zrezki-klasika, na žaru, krača, mogoče čevapi, nabodala), kalamari (cvrti, polnjeni, na žaru), pohan sir, pa krompir itak, kake tradicionalne jedi (odvisno s kirga konca SLO je), juhe, enolončnice,... Full je tega. Pa pejdi v kako fajn gostilno, pa kako idejo prekopiri...user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Meni
25.3.2008 20:11:29   
Balonchy
Aja, pa pozabla sem napisat - brez dunajcev, pomfrijev in balkanske kuhinje!!! user posted image

Drgač je pa oštarija v vipavski dolini

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 25.3.2008 20:24:51 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Meni
25.3.2008 20:16:00   
sunny24
A, pol je pa to naš konc. Ja, joto pa bo mogu obvezno met...user posted image  njami!
Ja, pol pa itak full stvari na žaru, meso, zelenjava, ribe,...take bol lahke stvari.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Meni
25.3.2008 20:16:36   
sunny24
Kje pa točno je ta oštarija?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Meni
25.3.2008 20:21:32   
Balonchy
sunny - vipavska dolina... user posted image

Jota je že na jedilniku!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Meni
25.3.2008 20:23:15   
taja27
balhanske kuhinje!!!


kakšna kuhinja pa je to? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Meni
25.3.2008 20:24:22   
Balonchy
Sorči k diham stara!!!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Meni
25.3.2008 20:40:03   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Meni
25.3.2008 20:45:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Prijatelju pomagam sestavljati jedilnik za gostilno.
Prosila bi vas za predloge (od toplih oz. hladnih predjedi, juhe, glavne jedi, priloge, solate, sladice)...


A potem dobimo abonma na "svoj" meni...user posted image ?

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Meni
25.3.2008 20:53:17   
kofetek2010
hja, najboljš, da greste kam drugam mal pofirbcat, ker kar tako po imenih naštevat je čist mimo... men imajo npr. v Sunny ful dobre stvari za jest (male porcije, take fresh, dobrega okusa,...)
Men je ful všeč zelenjava na zob (takšna krispi), čist mal krompirja/riža/testenin/polente in sočen kos mesa - brez neke pretirane težke omake.

Mislim, da ima kar nekaj oštarij tud jedilnike na netu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Meni
25.3.2008 20:56:20   
Balonchy
Mič, če imaš željo ti ga zrihtam...

Sam pomagaj pri sestavi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Meni
25.3.2008 21:00:58   
taja27
definitivno morajo imeti zelenjavno rižoto, s popečenimi šparogami in pršutom

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Meni
25.3.2008 21:01:04   
Anonimen
Ribja juha, vedno....user posted image .
Pire krompir.
Cokladni puding, tak kot ga naredijo pri Hrastu v NG. Fora je v smetani in se necem, samo meni ni ratalo...user posted image .
Pecene perutnicke. To ni glih na nivoju, a ne? Samo meni so tako sladke...user posted image .
Razni fileji (mesni, ribji) na zaru, brez dodatkov ali s cim manj...

No, tole bi zdajle jedla :).

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Meni
25.3.2008 21:02:04   
Anonimen
s popečenimi šparogami


Meni so dobre tudi z jajcem. Samo to tudi ni nobel user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Meni
25.3.2008 21:02:20   
taja27
domač čokoladni sladoled s tartufi


... ej men se odpira!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Meni
25.3.2008 21:03:13   
Anonimen
Vanilijev sladoled z bucnim oljem.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Meni
25.3.2008 21:05:08   
taja27
s popečenimi šparogami

Meni so dobre tudi z jajcem. Samo to tudi ni nobel


nema jajc!

rižotko je treba tko nobel nastavit na krožnik v obliki ladjice, potem daš kontra/prečno popečene šparoge (zenele!) in posuješ s popečenim pršutom, ki je lahko narezan tudi na trakce ... njami za želodček in očke

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Meni
25.3.2008 21:07:03   
Anonimen
Ne mi lustov delat...user posted image .

Dobre so mi tudi testetnine s crnimi olivami in slanimi incuni. Ce ni spet prevec cheap user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Meni
25.3.2008 21:07:56   
taja27
Vanilijev sladoled z bucnim oljem.


a res, al me hecaš?

jst drugače obožujem bučno olje

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Meni
25.3.2008 21:09:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Vanilijev sladoled z bucnim oljem.


a res, al me hecaš?


Ne, res, enkrat za spremembo...user posted image .

Mnjami mnjami.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Meni
25.3.2008 21:10:32   
taja27

Dobre so mi tudi testetnine s crnimi olivami in slanimi incuni. Ce ni spet prevec cheap


obožujem testenine ... samo inčune bi dala prej na depilacijo ... mene tko moti, ker so kosmati user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Meni
25.3.2008 21:11:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27


Dobre so mi tudi testetnine s crnimi olivami in slanimi incuni. Ce ni spet prevec cheap


obožujem testenine ... samo inčune bi dala prej na depilacijo ... mene tko moti, ker so kosmati user posted image


user posted image user posted image

Ne vem, ce so incuni. Prej srdelice, te pa so.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?