|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meggle smetana iz Lidla
8.5.2010 18:26:54   
Anonimen
Je že katera poskusila z njo delati kreme? Je dobra?
Lahko vanjo umešam čokolado, je dovolj čvrsta? Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meggle smetana iz Lidla
8.5.2010 18:38:53   
Anonimen
Še nekaj user posted image  Je kaj narobe, če biskvit za torto naredim 2 dni prej? Bo v redu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2010 20:42:44   
tabi
meni ni uredu.sem jo enkrat kupla pa nikoli več.samo za kuhanje krem je ok(pariška krema)je zelo mehka,stepaš pol dneva da se stepeuser posted image

Biskvit pa brez problema spečeš 2 dni prej,je še boljši

< Sporočilo je popravil tabi -- 8.5.2010 20:43:47 >

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2010 21:30:24   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

meni ni uredu.sem jo enkrat kupla pa nikoli več.samo za kuhanje krem je ok(pariška krema)je zelo mehka,stepaš pol dneva da se stepeuser posted image

Biskvit pa brez problema spečeš 2 dni prej,je še boljši

aha js sm pa mislna da je vse drugo prej narobe kokr pa smetana ki se NOČE IN NOČE stepstiuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2010 8:20:16   
Anonimen
Hvala. Zdaj moram pa drugo kupit.user posted image
Saj, če se samo dolgo stepa, ni problema. Mene zanima, če je okusna, oziroma, če je dobra za zmešati z Nuttelo?

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2010 14:58:49   
loremi
Ja če si jo že kupila, je najboljš, da probaš. Pač če pravijo, da jo je treba dlje stepat, poizkusi, na koncu dodaj še malo nuttele.
Pa iz manjše količine probaj, če ti slučajno ne bo všeč, da ne boš cele proč metala.

Drugače pa sama najraje kupujem rastlinsko smetano od pomurskih mlekarn (modri tetrapak). Je pa res, da je nimajo v Lidlu. Ampak tkole ko vidimo nove artikle, je seveda takoj marskej za probat. logično.
Tko da ... jst bi iz manjše količine probala, pa pol vidla, kako izpade.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2010 7:39:22   
Anonimen
Hvala, loremi. Sem naredila kremo in je odlična. Smetano sem dala za kakšno uro na sobno temperaturo in se je zelo lepo in hitro stepla. Dobra smetana user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2010 20:26:26   
loremi
Super! To si naredila zdej iz te smetane, ki si jo kupila v Lidlu?
Dobr slišat, da vem, da je za probat.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!