Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 8.5.2010 18:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj Je kaj narobe, če biskvit za torto naredim 2 dni prej? Bo v redu?
|
|
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 8.5.2010 20:42:44
|
|
|
|
tabi
|
meni ni uredu.sem jo enkrat kupla pa nikoli več.samo za kuhanje krem je ok(pariška krema)je zelo mehka,stepaš pol dneva da se stepe Biskvit pa brez problema spečeš 2 dni prej,je še boljši
< Sporočilo je popravil tabi -- 8.5.2010 20:43:47 >
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 8.5.2010 21:30:24
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi meni ni uredu.sem jo enkrat kupla pa nikoli več.samo za kuhanje krem je ok(pariška krema)je zelo mehka,stepaš pol dneva da se stepe Biskvit pa brez problema spečeš 2 dni prej,je še boljši aha js sm pa mislna da je vse drugo prej narobe kokr pa smetana ki se NOČE IN NOČE stepsti
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 9.5.2010 8:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Zdaj moram pa drugo kupit. Saj, če se samo dolgo stepa, ni problema. Mene zanima, če je okusna, oziroma, če je dobra za zmešati z Nuttelo?
|
|
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 10.5.2010 14:58:49
|
|
|
|
loremi
|
Ja če si jo že kupila, je najboljš, da probaš. Pač če pravijo, da jo je treba dlje stepat, poizkusi, na koncu dodaj še malo nuttele. Pa iz manjše količine probaj, če ti slučajno ne bo všeč, da ne boš cele proč metala. Drugače pa sama najraje kupujem rastlinsko smetano od pomurskih mlekarn (modri tetrapak). Je pa res, da je nimajo v Lidlu. Ampak tkole ko vidimo nove artikle, je seveda takoj marskej za probat. logično. Tko da ... jst bi iz manjše količine probala, pa pol vidla, kako izpade.
|
|
RE: Meggle smetana iz Lidla 13.5.2010 7:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, loremi. Sem naredila kremo in je odlična. Smetano sem dala za kakšno uro na sobno temperaturo in se je zelo lepo in hitro stepla. Dobra smetana
|
|
|
| Stran: [1] |
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!