Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka 13.1.2008 22:27:02
|
|
|
|
pikalonca
|
Seveda lahko zmešaš svoje in adaptirano mleko. To sem tudi sama nekaj časa počela pri taprvi. Izčrpala sem si svoje mleko, posebej naredila adaptiranega in nato skupaj zlila v flaško. Če pa ti po Novalacu večkrat bruhata, zamenjaj mleko.
|
|
RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka 13.1.2008 22:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem, da ne, ampak sam ugibam. Morda se javi kakšna z izkušnjami.
|
|
|
|
RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka 13.1.2008 22:33:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Lahko zmešaš. Jaz sem imela pri drugem otroku v porodnišnici premalo mleka in sem po podoju šla še na pumpo, sestre pa so potem načrpano mleko zmešale z adaptiranim in ga po brizgalke dale otroku.
|
|
|
|
RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka 14.1.2008 8:49:37
|
|
|
|
jagoga
|
Jaz sem si svoje mleko črpala in ga dajala jesti po flaški ločeno od adaptiranega. Najprej moje, potem pa sem v isti faški zamešala še adaptirano, tako da če je kaj pustil sem stran zlila la adaptirano meko in ne svojega.
|
|
|
|
RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka 14.1.2008 16:26:45
|
|
|
|
only_me
|
mah ne vem. Ampak glede na to, da sem jaz svojega podojila, pol mu pa še dodatek ponudla.... se je pač v želodčku premešalo. Tak da ne vidim razloga, zakaj ne bi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?