Mešanje materinega in adaptiranega mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

malaaja -> Mešanje materinega in adaptiranega mleka (13.1.2008 21:47:58)

Imam vprašanje in sicer ali se lahko meša materino mleko in adaptirano mleko? Imam namreč dvojčka stara en mesec in mi včasih zmanjka malo mojega mleka. Ali se lahko meša moje in adaptirano mleko v eni posodi? V porodnišnici sta dobila Novalac in sem s tem poizkusila tudi doma, vendar sta oba bruhala. Ima kdo nasvet kaj storiti?

pikalonca -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (13.1.2008 22:27:02)

Seveda lahko zmešaš svoje in adaptirano mleko. To sem tudi sama nekaj časa počela pri taprvi. Izčrpala sem si svoje mleko, posebej naredila adaptiranega in nato skupaj zlila v flaško. Če pa ti po Novalacu večkrat bruhata, zamenjaj mleko.

Anonimen -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (13.1.2008 22:27:52)

Po mojem, da ne, ampak sam ugibam. Morda se javi kakšna z izkušnjami. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jančika_ -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (13.1.2008 22:33:17)

Lahko zmešaš. Jaz sem imela pri drugem otroku v porodnišnici premalo mleka in sem po podoju šla še na pumpo, sestre pa so potem načrpano mleko zmešale z adaptiranim in ga po brizgalke dale otroku.

jagoga -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (14.1.2008 8:49:37)

Jaz sem si svoje mleko črpala in ga dajala jesti po flaški ločeno od adaptiranega. Najprej moje, potem pa sem v isti faški zamešala še adaptirano, tako da če je kaj pustil sem stran zlila la adaptirano meko in ne svojega.

only_me -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (14.1.2008 16:26:45)

mah ne vem. Ampak glede na to, da sem jaz svojega podojila, pol mu pa še dodatek ponudla.... se je pač v želodčku premešalo. Tak da ne vidim razloga, zakaj ne bi.

valči -> RE: Mešanje materinega in adaptiranega mleka (14.1.2008 17:43:35)

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Jaz sem si svoje mleko črpala in ga dajala jesti po flaški ločeno od adaptiranega. Najprej moje, potem pa sem v isti faški zamešala še adaptirano, tako da če je kaj pustil sem stran zlila la adaptirano meko in ne svojega.

Tako jaz naredim,kmo treba dat dodatek včasih zvečer.

Stran: [1]