|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Matične celice
19.2.2009 10:41:50   
malamicika
Kako pogosto se (bodoči) starši odločate za odvzem in hrambo zarodnih celic? Katero ustanovo/ponudnika izberete (Neocelica, Biohramba, Zavod za transfuzijo, EccoCell)?
Mi pričakujemo veseli dogodek v juliju, pa smo se odločili za odvzem, samo ne vemo še katerega ponudnika bomo izbrali. Zaenkrat smo (zaradi priporočil) najbolj nagnjeni k Neocelici.
Ima kdo izkušnje ali pozna še kakšno drugo možnost?
Lep pozdrav!
Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Matične celice
19.2.2009 10:53:46   
anci banci
midva sva se tudi odločila da bova dala shranit matične celice in to v javno banko (zavod za transfuzijo), to pa zato ker preverijo ali so te celice primerne ali niso ... pač tvegava to, da bodo te celice lahko porabili za koga drugega ampak zakaj pa ne bi pomagali tudi drugim....
sem pa slišala informacijo, da v neocelici spoh ne preverijo ali so te celice primerne oz kvalitetne ampak samo shranijo in sveda še plačaš
in kaj se zgodi takrat ko bi rabil te  matične celice in ne bi bile primerne ti pa bi seveda plačal za to...
nisem pa čisto sigurna ali ta informacija drži

(odgovor članu malamicika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 11:00:17   
Miška2006
Ja ta info o neocelici drži.
Mislim, da je, kar se tiče tega boljša BPK d.o.o. Je slovenska in hramba je na Zavodru za transfuzijo Ljubljana. Če ni pravilno odvzeto, ali je kaj narobe ti denar vrnejo (razen začetnega vložka enih 300€).

Tudi jst sem razmišljala o hrambi le teh celih .... proti plačilu, a sem se po premislila, glede na to, da se še sploh ugotavlja in dela poizkuse na teh matičnih celicah. Sem se pol raj odločila za darovanje.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 7:39:23   
PC Baby
Ta informacija o Neocelici ne drži. sestrična je prejšnji mesec dala njim hranit celice in so jo po analizi in preverbi obvestili, da rezultati niso pokazali 100% ustreznosti, zato ji bodo celice vseeno hranili 20 let, ampak ji ni treba plačati. Če bi jih kdaj rabila in če se bojo takrat pokazale za ustrezne, bo plačala takrat.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2009 8:06:42   
lananai
Tudi jst razmišljam o javni banki. Zakaj ne bi komu pomagala, če lahko in če me to nič ne stane.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2009 11:09:04   
tojeto1
Tud mi bomo dali v javno banko.
Je zastonj. To je za nas največja prednost. Če slučajno kdo prej potrebuje kot tvoj otrok pač reskiraš in pomagaš drugemu, kar je tudi lepa gesta. Sicer je pa zelo majhna možnost, da se to zgodi.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2009 11:46:50   
5ra83
Mi lahko da katera kakšne informacije oziroma naslov spletne strani v zvezi s to javno banko, ki je zastonj? Me zanima kakšna je razlika.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2009 12:09:53   
Miška2006
Javna banka: Zavod za transfuzijo Slovenije Ljubljana

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?