|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaze za nosecnice
8.1.2010 19:58:39   
Pike nike
Zivijo,

mene pa zanima kaksne izkusnje imate kej z masazami za nosecnico oz. ce lahko priporocite kak kraj, kjer so fajn. Mene namrec zelo boli hrbet in sem vsa zavozlana, da ze komaj sedim v sluzbi (vem da je to normalno) pa sem mislila, da bi se mogoce sla sprostit na kaksno masazo, ce bo kaj pomagalo in sprostilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masaze za nosecnice
8.1.2010 21:07:08   
mama_milchy
Pozdravljena,

jaz sem bila med user posted image na tajski masaži za nosečnice in je bilo super; me je pra prav tako vse bolelo in pol po masaži je blo super;
sem pa bla tukaj (v službi user posted image )
http://www.lifeclass.net/waithai_nosecnice

če si kje z obale, si jo kr privošči; je super zadeva; al pa kak vikend paket v Portorožu in še na masaže greš

(odgovor članu Pike nike)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2010 9:58:34   
Goldy
V laški Thermani imajo prav masaže za dobro počutje bodočih mamic (al neki takega). Jaz sem bila in mi je bilo všeč.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2010 13:18:34   
charlyka
In kako pri tej masaži ležiš??! Ali kar sediš pa te masirajo?
Bi tudi jaz šla, sem že čist zakrnela user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2010 14:04:01   
K_a_t_i
Iz kje pa si?
V Lj recimo imaš takšno masažo v Sunny studiu v Šiški/Dravljah (ne vem kam se šteje) pa v Sense pri WTCju. Jaz sicer nisem bila, mi je pa prijateljica pohvalila Sense. In sicer sediš ali pa ležiš na boku.
V prvi nosečnosti sem se šla enkrat zmasirat v Moravskih toplicah - pa moram povedat, da sem težko našla enega maserja, ki si me je upal masirat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2010 16:16:19   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

In kako pri tej masaži ležiš??! Ali kar sediš pa te masirajo?
Bi tudi jaz šla, sem že čist zakrnela user posted image

pri nas v Wai Thai v Portorožu ležiš, je luknja na mizi kamor namestiš trebuh; zadnjih 10 minut pa sediš; ma je fullll dobrooooo

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2010 16:56:43   
Anonimen
V Dolenskih toplicah v Balinei imajo neko masažo bodočim in mladim mamicam namenjeno ... pa če jaz to kaj prav vem imajo to en tk poseben stol, ki ima spredaj naslonjalo, da se z zgornjim delom telesa nanj nasloniš, med njim pa sedežem je pa luft za bušija.

< Sporočilo je popravil Otika -- 11.1.2010 16:57:46 >

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2010 21:29:14   
charlyka
A tako. No, se kar dobro sliši. Bomo probali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?