Masaze za nosecnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Pike nike -> Masaze za nosecnice (8.1.2010 19:58:39)

Zivijo,

mene pa zanima kaksne izkusnje imate kej z masazami za nosecnico oz. ce lahko priporocite kak kraj, kjer so fajn. Mene namrec zelo boli hrbet in sem vsa zavozlana, da ze komaj sedim v sluzbi (vem da je to normalno) pa sem mislila, da bi se mogoce sla sprostit na kaksno masazo, ce bo kaj pomagalo in sprostilo.

mama_milchy -> RE: Masaze za nosecnice (8.1.2010 21:07:08)

Pozdravljena,

jaz sem bila med [sm=nosecka.gif] na tajski masaži za nosečnice in je bilo super; me je pra prav tako vse bolelo in pol po masaži je blo super;
sem pa bla tukaj (v službi [sm=smiley36.gif])
http://www.lifeclass.net/waithai_nosecnice

če si kje z obale, si jo kr privošči; je super zadeva; al pa kak vikend paket v Portorožu in še na masaže greš

Goldy -> RE: Masaze za nosecnice (9.1.2010 9:58:34)

V laški Thermani imajo prav masaže za dobro počutje bodočih mamic (al neki takega). Jaz sem bila in mi je bilo všeč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

charlyka -> RE: Masaze za nosecnice (10.1.2010 13:18:34)

In kako pri tej masaži ležiš??! Ali kar sediš pa te masirajo?
Bi tudi jaz šla, sem že čist zakrnela [sm=smiley36.gif]

K_a_t_i -> RE: Masaze za nosecnice (10.1.2010 14:04:01)

Iz kje pa si?
V Lj recimo imaš takšno masažo v Sunny studiu v Šiški/Dravljah (ne vem kam se šteje) pa v Sense pri WTCju. Jaz sicer nisem bila, mi je pa prijateljica pohvalila Sense. In sicer sediš ali pa ležiš na boku.
V prvi nosečnosti sem se šla enkrat zmasirat v Moravskih toplicah - pa moram povedat, da sem težko našla enega maserja, ki si me je upal masirat.

mama_milchy -> RE: Masaze za nosecnice (11.1.2010 16:16:19)

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

In kako pri tej masaži ležiš??! Ali kar sediš pa te masirajo?
Bi tudi jaz šla, sem že čist zakrnela [sm=smiley36.gif]

pri nas v Wai Thai v Portorožu ležiš, je luknja na mizi kamor namestiš trebuh; zadnjih 10 minut pa sediš; ma je fullll dobrooooo

Anonimen -> RE: Masaze za nosecnice (11.1.2010 16:56:43)

V Dolenskih toplicah v Balinei imajo neko masažo bodočim in mladim mamicam namenjeno ... pa če jaz to kaj prav vem imajo to en tk poseben stol, ki ima spredaj naslonjalo, da se z zgornjim delom telesa nanj nasloniš, med njim pa sedežem je pa luft za bušija.

charlyka -> RE: Masaze za nosecnice (11.1.2010 21:29:14)

A tako. No, se kar dobro sliši. Bomo probali.

Stran: [1]