|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marshmallow fondant
18.2.2011 20:45:32   
Lantea
Zdravo!
Ima katera izkušnje z barvanjem tega...mislim, na netu sem našla izkušnje z barvanjem naslednji dan, kar sem do sedaj tudi sama prakticirala...kako pa če vlijem barvo (imam to tekočo) že takoj ko delam to zadevo?user posted image dobro, najlažje bo če sama poskusim, a ne...ampak mogoče pa katera že ve?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Marshmallow fondant
18.2.2011 21:24:43   
oži
Po mojem bo uredu. Sicer jaz sem vedno barvala naslednji dan, sam mislim da nima kej bit narobe.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2011 11:11:08   
Lantea
Evo, preverjeno...lahko se barva tudi takojuser posted image . Zdaj pa drugo vprašanje:
v čem je fora, da lahko ta fondant uporabiš šele drug dan? Zakaj ne že takoj?
Pa še to...na kakšno podlago dajete torto, če jo morate kam nesti, ali jo komu poklonite ipd.? Jaz sem včeraj kar karton ovila v alu folijo in je bila to moja podlaga.
Kaj pa če imate več nadstropno torto? Ali med oba dela daste tudi kakšno podlogo, ali kar direkt?
Sem se v torte vrgla, pa imam kup vprašanjuser posted image .
Hvala

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2011 11:16:08   
pety78
Jaz ga uporabim tudi isti dan.
Torte dam na kartonaste podstavke, če delam torto na torti, dam tudi zgornjo na podstavek. V spodnjo torto pa pod zgornjo zapičim nekaj lesenih paličic za ražnjice, da se slučajno ne bi zgornja pogreznila v spodnjo. user posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2011 13:27:17   
frutolina
ta marshmallow fondant jaz uporabim še isti dan. barvala sem ga samo enkrat...in sicer sem namesto da bi dala dve žlici vode k marshmallowu - dala dve žlici malinovega soka k sladkorju v prahu. in marshmallowe posebej segrela. je prišla ven lepa roza barva. al pa kupim barvne marshmallowe. samo je pa res da so to potem nežne barve.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2011 7:55:57   
sminc
Ce en dan pobarvaš (jaz kar med mesenjem) so drugi dan lepše, bolj žive barve. Jaz sem uporabljala te iz spara in rumena je bila prvi dan kr neki- bleda barva, drugi dan pa je bla rumena, rdeča, zelena in modra sta bili pa izrazite, žive barve.

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2011 20:32:44   
Lantea
Kakšne barve pa imajo v sparu? v tekočini ali tubi ali kako?

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2011 20:57:35   
frutolina
jaz sem pa te barve v sparu videla...sminc a imaš kako sliko ? me res zanima kakšne barve pridejo ven.
pa če se ne morim so v tubicah. 4 skupaj pakirane.

< Sporočilo je popravil frutolina -- 2.3.2011 20:58:02 >

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2011 21:00:32   
Sacherca
http://www.ciao.de/Schwartau_4_Back_Speise_Farben__1044968

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2011 19:20:53   
marjetacveta
Jaz marshmallows fondant delam po tem receptu http://www.kajnajskuham.com/?p=250 in mi vedno uspe....barvam pa že med samim potekom mešanja/gnetenja mase in sicer z jedilnimi barvami (dobijo se v šparu). Barva sicer ni tako intenzivna kot bi si želela, ampak je bl nežna. Dobre jedilne barve imajo v podhodu Ajdovščina - trgovinica Bon Bon Chocholate.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!