|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marela -kaj odtehta?
14.3.2014 17:32:37   
nutela
Izbiram med:
http://www.ringaraja.net/forum/post.asp?do=add&forumid=148
(100€ zdej v BC)
+varovalo med nogami
-da je trikolesnik
- barve mi niso tok všeč

http://freeon.si/si/izdelki/street/otroski-vozicek-spring
(zdej v Pikapolonici za 100€)
-nima varovala med nogami
+je štririkolesnik, kar mi je lepše
+ lepa kombinacija barv

http://baby-boom.si/izpostavljeni_produkti/akcijski_izdelki/79/otroski_vozicek_babyboom_piuma_razsirjeni_komplet/
(za 130€ z vrečo za noge, dežno prevleko in nahrbtnikom)
+ naslon za noge ima več pozicij

Prosim za vaše mnenje-hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Marela -kaj odtehta?
14.3.2014 17:35:13   
nutela
Narobe mi je prilepilo prvi link...

Izbiram med:
http://www.mali-vragci.si/sportni-vozicek-baby-welt-fit-mud#
(100€ zdej v BC)
+varovalo med nogami
-da je trikolesnik
- barve mi niso tok všeč

http://freeon.si/si/izdelki/street/otroski-vozicek-spring
(zdej v Pikapolonici za 100€)
+je štririkolesnik, kar mi je lepše
+ lepa kombinacija barv

http://baby-boom.si/izpostavljeni_produkti/akcijski_izdelki/79/otroski_vozicek_babyboom_piuma_razsirjeni_komplet/
(za 130€ z vrečo za noge, dežno prevleko in nahrbtnikom)
+ naslon za noge ima več pozicij

Prosim za vaše mnenje-hvala.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2014 18:54:16   
mateyka
kakšno varovalo med nogami? saj majo vsi trije 5 točkovni varnostni pas in ograjco? user posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2014 19:25:07   
nutela
Poglej si prvi link - za med nogice pride še blagnato varovalo, ki pride zelo prav...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2014 19:37:15   
petea
Koliko je star otrok?

Ker meni so te ograjice precej moteče - veliko težje je otroka spravljati v/iz vozička oz. imaš več dela, če se jih da odpirati.

Meni je bilo veliko bolj pomembno, da se je marela zlahka zložila ter da je imela možnost spreminjanja naklona naslona. Pa da je pod sedežem možno še kaj peljati.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2014 19:37:59   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: nutela
blagnato varovalo, ki pride zelo prav...

Kdaj?

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2014 20:53:53   
mateyka
ja, jaz tud ne vem kdaj. za varovanje otroka je 5 točkovni pas. ko pa pasu več ne rabi, pa tud unga varovala med nogami ne. čemu je to varovalo namenjeno nimam pojma. če ni pripet, lahko spleza ven čez ograjco in se ti prekucne direkt iz vozička, in ga tole mednožno varovalo nič ne ustavi. ko je bila naša večja, pa sem jaz recimo ostranila dve točki (naramni del), kdaj tud pustila odpeto, da se je lahko tud obračala okol in vse, ker se ji je dalo dopovedat kaj lahko in kaj ne.

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Ker meni so te ograjice precej moteče - veliko težje je otroka spravljati v/iz vozička oz. imaš več dela, če se jih da odpirati.

tako bom rekla; odvisno za kaj je. če imaš eno marelo za hitro občasno šibanje, potem je ok brez. mi smo meli voziček za drn in strn in smo veliko prevozakali, tako da smo imeli namesto ograjice gor tudi mizico (2v1) in je praktično bil tudi jedilni stol user posted image in ja, mi smo tud meli ograjico/mizico za odstranit, samo gre ful hitro in ni nobenega nikoli motilo.

mi smo meli ario PP, ima pa podobno ograjco-mizico:
user posted image

tale je kul, ker se ga da raztegnit v previjalno user posted image
user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2014 20:54:51   
LuLu
tak čisto mimogrede, če je že tema padla na forum Čvek..., kjer se ponavadi nahajam user posted image
Moje mnenje je, da ženske taaakooo kompliciramo pri vozičkih... trgovci so pa zelo zelo zelo veseli user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2014 21:32:46   
mateyka
ej, moram rečt, da je to mogoče res, če si brez izkušenj. pa da si neodločen, če ti jeprvi voziček. zdaj ko vem kaj bi rabla, pa - nema trte mrte. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2014 21:47:38   
nutela
Jaz bi si verjetno tako mogla sama oblikovat voziček, da bi res imel vse tisto, kar želimuser posted image . Pa vsakemu neki manjka...Pa imamo tretjega dojenčka in sem kar nekaj vozičkov že videla in imela.

Kolikšen plus pa menite, da je možnost naklona za nogice?

Še vedno pa ni nobena podala mnenja o tem kaj med tem, kar sem dala v ožji izbor bi izbrale ve...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2014 22:02:22   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ej, moram rečt, da je to mogoče res, če si brez izkušenj. pa da si neodločen, če ti jeprvi voziček. zdaj ko vem kaj bi rabla, pa - nema trte mrte. user posted image

jaz nisem niti pri prvem... ajde, če rolaš z vozičkom, ali hodiš po nekih neravnih terenih, ali na daljše ture...
avtorica zate ne vem, pišem tak na splošno... za obično vozičkanje pa ni treba nekih velikih raziskav

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2014 22:03:46   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Še vedno pa ni nobena podala mnenja o tem kaj med tem, kar sem dala v ožji izbor bi izbrale ve...

probaj raje dati to temo na forum, kjer so vozičkarce user posted image

Čvekamo o dojenčkih, otrocij... tam je več možnosti za odgovore

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2014 7:30:32   
pipapopa
nobenga od teh nebi izbralauser posted image poglej Chipolino vozičke, ki imajo dvojne strehice, lahki so, poležejo so,.. pa normalna cenauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2014 8:19:20   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

nobenga od teh nebi izbralauser posted image  

Enako. 163€ za marelo user posted image user posted image

Za vozit je osnovni voziček, marela pa najbolj enostavna in poceni za 30€.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2014 8:22:22   
Stanislava_
Recimo nekaj takega - 45€
Za mene je še ta prekompliciran, ker so mi najbolj všeč, samo marele: 4 kolesa, sedalni del  + ročaji.

https://www.babycenter.si/izdelek/12716/otroski-vozicek-buggy-rjav

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2014 8:24:25   
Stanislava_
Ali klasika Inglesina:

http://www.inglesina.fr/fr/swift.html

Kvačkam.
In #štrikam#.

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2014 8:27:44   
Stanislava_
Ali nekaj v tem smislu:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Nanu-Stroller---Lollipop-Liquorice/450210,default,pd.html

Ali še ena klasika, Chicco /samo mi je že predrag:

http://www.mothercare.com/Chicco-Snappy-Stroller---Green-Wave/637135,default,pd.html

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 15.3.2014 8:29:52 >

Kvačkam.
In #štrikam#.

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2014 10:12:37   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Za vozit je osnovni voziček, marela pa najbolj enostavna in poceni za 30€.

Zadnje čase se velikokrat strinjam s tem, kar pišeš... neke zvezde in planeti so se izgleda obrnili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2014 10:27:17   
Izabelina
tut js mislm, da se preveč komplicira glede vozičkov... ampak mam pa zdej recimo primer, mene ko sm šla v trgovino in kupila prvega, k so mi ga pokazal in je za en drek...

za avtorico pa: nikol nismo mel marele, dokler se rabi voziček imamo voziček potem pa peš... (pri cca 2 letih)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2014 12:26:39   
mateyka
kaj pa vem, od teh treh - nimam pojma, se mi zdijo isti? user posted image mogoče drugi, spring (free on), ker ima 4 kolesa namesto treh? samo težko je na uč rečt kateri je boljše kvalitete in to se mi zdi najbolj važno - kvaliteta (vizuala nima tok veze zame v tem primeru, če so si podobni)..

sem se pa 1x opekla, ko sem enga pocen nabavla in ne upam več. samo spet - če je ta za poceni občasno v rabi v kakih btc - centrih, letališču its., potem ok, je tud ta za 50 ojrov ok. ni pa to zdaj za redno vozičkanje vsak dan po nekaj km, a ne.. torej, jaz bi mela tako marelo kot stana omenja, za na letališče ali shopping (za v avto, da samo ven potegneš in greš) - ful praktično imo.

ampak, nekak predvidevam, da za ta denar (okol 150-200 ojrov), ni neka simple marela, za 1-3 km parkrat na teden, ampak recimo 5-8 km na dan in ne samo po asfaltu (greš tud v park). za to varianto, nekje vmes med marelo in heavy-duty vozičkom (jaz nisme mela denarja za neke hude in drage off-road vozičke), se mi pa zdi potem ok dat mal več. samo to bi pa pol raje vzela kako boljšo firmo in bolj komot voziček (ne da je "lep", ampak kvaliteten in praktičen). jaz sem vzela najcenej PP (aria) in sem jo tok predriblala v 3 letih, da je čudo da ni razpadla, samo ni. user posted image men je bilo pomembno, da ima naklone za spustit (se samo en in čao). in veliko košaro, udobni sedalni del ter mizico, da ji lahko dam malico po poti in sama jé. pa da je lahka in da se hitro zloži (aria se lahko zloži z eno roko). pa dobro plastiko. ne morem poidarit kaka razlika je v kvaliteti in izdelavi plastike pri ceni. sem videla, ko sem kupla unga ta poceni, kjer sem se opekla in sem bila šokirana, ko sem videla na lastne oči to razliko. tako da zdaj vem, zakaj plačam več (pri PP recimo).

no, to bi blo vse od mene. over and out. user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.3.2014 13:21:12   
liliana
Midva sva kupila marelo.....in sva jo tudi precej uporabljala, ker sem se v času porodniške jaz precej prevažala z enga konca Slovenije na drugega in sem uporabljala marelo, ker je enostavno šla v avto.....kupila sva pa tako poceni marelo, da je bila tista prava marela, ki sem jo kupila dodatno proti soncu, dražja od vozičkauser posted image .......in nam je fajn služila, ena in druga marela,......in še brat jo je za mano uporabljal (oz. njegova dva otroka)......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2014 13:25:19   
liliana

sem se pa 1x opekla, ko sem enga pocen nabavla in ne upam več. samo spet - če je ta za poceni občasno v rabi v kakih btc - centrih, letališču its., potem ok, je tud ta za 50 ojrov ok. ni pa to zdaj za redno vozičkanje vsak dan po nekaj km, a ne.. torej, jaz bi mela tako marelo kot stana omenja, za na letališče ali shopping (za v avto, da samo ven potegneš in greš) - ful praktično imo.

tudi poceni marela je lahko za redno vozičkanje......po asfaltu, kolesarskih stezah, parkih.....za tiste avanturiste, ki pa po poljskih poteh in po težkem makedamu furajo otroke pa take marele res niso.....za ravnep podlage pa je marela za nekaj 10 EUR, tudi ob pogosti uporabi, čisto dovolj......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.3.2014 14:07:55   
mateyka
liliana, vem, da recimo makadam na ljubjlanski POT (Pot ob žici) v določenih delih ni glih fajn za premala kolesa. odvisno je koliko na debelo je posejan (če je zelo debelo, je ful težko porivat). al pa une kocke položene po tleh - ugh..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.3.2014 14:19:22 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.3.2014 14:21:43   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

tut js mislm, da se preveč komplicira glede vozičkov... ampak mam pa zdej recimo primer, mene ko sm šla v trgovino in kupila prvega, k so mi ga pokazal in je za en drek...

saj mi ni treba pisati, da če bi izbirala pol leta pred porodom ob vseh raziskavah, da bi lahko tudi na klump naletela? user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.3.2014 14:31:20   
liliana

liliana, vem, da recimo makadam na ljubjlanski POT (Pot ob žici) v določenih delih ni glih fajn za premala kolesa. odvisno je koliko na debelo je posejan (če je zelo debelo, je ful težko porivat). al pa une kocke položene po tleh - ugh..

No mateyka.....za makadam pot pa marela za 30 EUR sigurno ni, pa za na globok šoder ali pesek.....in tisti, ki vozička po takih terenih to potem tudi upošteva......jaz sem s "svojo" marelo lahko opravila po 10 km po asfaltu.....tudi na morju......user posted image .....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?