Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 15:21:46
|
|
|
|
ribica.
|
Čau! Da še jaz podelim svoje izkušnje. IMeli smo tale freeon s štirimi kolesi pa je bil zakon! Če nameravaš voziček res uporabljat, ti vsekakor odsvetujem nakup poceni marele z dvojnimi kolesi, ker se občutno slabše vozi kot tale freeon, ki je kar uporaben tudi na makedamu. Krasen je ker se da res na malo zložit. Mi smo našega zgonili do konca, in po tem ko smo imele tega, ne bi več šla nazaj na "obično" marelo, ker se res ne da primerjat vožnje. Jaz sem ga zelo veliko uporabljala. Tudi tisti trak med nogami je zelo dobrodošel, ker otroka vedno nisem privezala, da je bil bolj na free, pa vseeno varen da mi ni smuknil ven. Ker kadar greš na kak dolg sprehod imaš ptroka itak ve čas pred očmi je lahko tudi odpet, trak med nogami pa ga vseeno varuje. Tako sem vsaj jaz rakticirala.
|
|
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 16:41:49
|
|
|
|
m_o_i
|
jaz sem imela peg peregota 4wheel drive, v katerem sta se vozila ze dva otroka. zdrzal je se nasega, uporabljen je bil kot prvi in edini vozicek, kasneje kot marela. vozicek je se vedno v kleti z malo nacufano tkanino in bi prav lepo zdrzal se vsaj enega otroka (BTW podarjam ga-ce katera zeli! z zimsko vreco in dezno prevleko. je v rdeci barvi)
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 18:08:23
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana No mateyka.....za makadam pot pa marela za 30 EUR sigurno ni, pa za na globok šoder ali pesek..... no lilana, saj ona gleda vozičke za čez 150€, torej lahko upoštevam tudi kak šoder in makadam..
|
|
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 18:12:03
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i peg peregota 4wheel drive kerga to - pilko, vela?
|
|
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 19:43:28
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no lilana, saj ona gleda vozičke za čez 150€, torej lahko upoštevam tudi kak šoder in makadam.. Samo ti na linkih meni ne delujejo za v šoder in na makadam.......pa čeprav so 150 EUR.....
|
|
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 15.3.2014 20:37:55
|
|
|
|
mateyka
|
sej, nobena tukaj glih ne ve zakaj ga rabi za to ceno, bi jaz kupila malo večja kolesa. včasih zna par centimetrov večji premer koles narest ful razlike (zato predlagam malo večja kolesa spredaj), ko greš čez kocke ali kak neasfaltiran park kot je tivoli recimo..
|
|
|
|
RE: Marela -kaj odtehta? 16.3.2014 9:18:35
|
|
|
|
lenika83
|
http://www.mali-vragci.si/sportni-vozicek-baby-welt-fit-mud# Ta voziček obstaja tudi na 4 kolesa, kiss se mu reče (tale je pa fit). Mi smo imeli tega kiss in je bil idealen za to kar smo mi od njega želeli. Je pa res, da je čisto odvisno kaj ti pričakuješ od "marele" (ker ta ni ravno marela, če smo čisto natančni). Jaz sem prodala "veliki" voziček in sem namesto njega kupila tega, tako da sem pričakovala malo več kot od ene navadne marele. Meni je bilo ful pomembno, da se je naslon lahko poležal, ker je mala v tistem obdobju (kupili smo ga pri njenih 10 mesecih) vedno spala na sprehodu, pa da je sedalo veliko (ker se je tudi ko je bila pripeta vedno rada zleknila v vozičku), da je lahek in se dokaj na malo zloži. Če bi pa potrebovala marelo kot dodatni voziček k velikemu, samo za občasno uporabo bolj na hitro, potem bi pa definitivno kupila eno čisto navadno marelo za 50 € (npr. Hauck je imel včasih take), ki se pa zloži res na malo in je super za spravljanje v avto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2014 12:40:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?