|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marcipanove figurice
15.2.2011 12:42:57   
tinkatonka
Kje imajo največjo izbiro? Danes sem bila v Leclercu in niso imeli nič! No razen enih vrtnic, ki si jih pač nisem predstavljala na torti mojega sinka.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Marcipanove figurice
15.2.2011 13:06:21   
Najaa
Moja tašča jih je nazadnje dobila v mercatorju ful lepe, sam nimajo vedno izbire. No skoraj nikoli nimajo neke izbire, pred nekaj dnevi pa je očitno naletela na nove zaloge.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2011 15:48:53   
ajataja
...ali pa kar v slaščičarnah kjer pečejo torte pri nas jih imajo veliko na izbiro naredijo ti pa tudi po naročilu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2011 16:05:56   
Hope2
Ko sem jih jaz iskala, sem vse dala skoz od špara, leclerca, merkatorja, tuša... vse velika ravščina. Na koncu sem pristala na mali igrači (avto., lahko tudi kaka račka, ovčka, dinozaver, traktor s prikolico, mojster miha, kitty....) in enkrat na spiderman bonbonu- sama pa sem narisala mrežo. Za zadnji RD pa sem našla v slaščičarni grad (lj, pod emporiumu) luštne pikapolonice, ježke (precej velike)  in sem samo to dala na sredino

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.2.2011 16:06:23 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2011 16:14:10   
Najaa
Tamala je pa imela na prvi tortici en vlakec in zraven kar figurice iz kinder jajčk, Nodijeve. In je prav dobro zgledala, itak ji je Nodi car! user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2011 18:17:28   
glen
spar

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2011 19:02:19   
PinaNina
Zakaj jih ne zmodeliraš sama s pomočjo marcipana ali tičine mase in nekaj kapljic barve. Sama nimam ravno talenta, a so figurice na tortah še kar prebavljive. Zvečer, ko vsi zaspijo, jaz za mizo in ustvarjat. Če kateri del figure ni ravno uredu, ga ponovno oblikujem in nadaljujem z delom.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?