*sonchek*
|
No, naš polhek podnevi spi kot ubit, ponoči pa bi se zabaval Čez dan ga budim na vsake 3 urce, pa še to ga moram previt, da se res zbudi in se lahko nato podojiva. Ponoči spi kakor se mu zahoče - zadnjič ga previjam in podojim okrog 23-ih, potem pa se zbudi okoli 3. ure - če je dovolj mleka spi do jutra, če ga je malo manj, se zbudimo še okrog 5.ure. Glede dojenja - kaj bi dala za dve desni bradavici. Leva bradavica je namreč tako boleča, da jokam zraven, ko se dojiva (res boli ko sto ). Ko se mali krvoses prisesa gor, imam občutek, da mi bo odščipnil bradavico! Drugače pa brez posebnosti - spimo, jemo, lulamo in kakamo. Danes spet pride petronažna - starejša gospa, ampak sem zelo zadovoljna z njo (izkušnje, izkušnje)! Mi je bilo pa malo čudno, ker našega polhka ni nič stehtala - je rekla, da vidi, da lepo napreduje, da ima okrogla lička in da s tehtnicami samo psihira mamice (nekatere se potem sekirajo, da nimajo dovolj mleka, pa potem še tega izgubijo itd.). No ja, verjetno bo kar držalo. Aja, pa naročit se moramo k pediatru, saj bomo morali čez 2 tedna že na 1. posvetovalnico. Kako so pa kaj ostali marčevski februarčki?
|