|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamin sinko
22.4.2007 13:51:57   
Anonimen
Kdo je za vas mamin sinko?  Ste ga kdaj že imele, če ste, kako se je obneslo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamin sinko
22.4.2007 14:05:59   
Anonimen
Mamin sinko je moški,ki ne zna postaviti meje pri odnosu z materjo.Po domače povedano,ni še prerezal popkovine.
Materi dopušča,da z njim upravlja,da ga uči kaj bo delal in da se namesto njega odloča,on pa vse to dopušča.
Potem pa nekega dne najde partnerko,ki jo ponavadi najraje primerja z mamo.In ta mama začne o njegovi partnerki govoriti ponavadi najslabše stvari,ker se boji,da bo sina izgubila,zato poskuša vse,da bi ga odvrnila od njegove izvoljenke.Ker pa takšen sin nima jajc,da bi se materi uprl,največkrat pride do razhoda,ker nobena pametna ženska ne vztraja v taki vezi.Če pa že vztraja mora biti pripravljena na metanje polen pod noge in poniževanje na vsakem koraku,ker takšna tašča,ki svojega sina tako zdresira,da jo v vsem uboga,je pripravljena na vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2007 15:32:57   
Anonimen
Zgleda,da nobena ni imela opravka z maminim sinčkom user posted image user posted image
Anonimna se boš morala zadovoljit samo z mojim odgovorom.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 16:10:33   
tanikaa
Na srečo nisem mela opravka z maminim sinkom. Ampak moja definicaja maminega sinka je, da je to "moški", ki preden gre seksat s svojo kuro, pokliče mamo in jo vpraša a lahko in kako naj seksa.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 16:25:48   
mika
Ampak moja definicaja maminega sinka je, da je to "moški", ki preden gre seksat s svojo kuro, pokliče mamo in jo vpraša a lahko in kako naj seksa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako pa veš, da jo vpraša?user posted image a misliš da  pove svoji kuri?user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2007 16:27:30   
Anonimen
Ja punci reče:počakaj malo,da vprašam mamo,če te lahko naskočimuser posted image user posted image
Malo heca.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2007 16:29:42   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Ja punci reče:počakaj malo,da vprašam mamo,če te lahko naskočimuser posted image user posted image
Malo heca.user posted image

Ni noben hec. Tvoje besede so drugače povedana moja definicijauser posted image  Točno to sem mela v mislihuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2007 17:02:13   
tulip
Se pridružujem definiciji od Dalije!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2007 17:21:34   
karmy
ja sem mela opravka z maminim sinkom...enkrat in nikol več! user posted image babji

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2007 17:34:07   
Marogica
Nisem še imela opraviti z maminim sinkom. Očitno se s takšnimi tipi ne "voham"user posted image  

Mislim pa da je ponavadi problem vedno v obeh-mami in sinu. Mati je pogosto samohranilka in vloži vso svoj energijo in ljubezen v sina, ki ga očitno tretira kot osebno lastnino. Sin pa je ponavadi "softi",  mati mu je že zgodaj vbila v glavo, da je celo svoje življenje posvetila samo njemu in ji še nadalje mora biti celo življenje hvaležen za to, da se je on žrtvovala. Če sta dva takšne karkaterja v odnosu mama-sin sta ta pravi "tandem" za produkt maminega sinka.

Stran od obeh....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2007 17:45:45   
ona
Noj oče je bil tipičen primer,pa še edinec po brhu in ne vem kako je mama zdržala z njim,pa še sedaj sta skupaj!Vedno je bilo eno kreganje in tašča je vedno skakala med njiju,v glavnme miru nikoli,oče pa ni vedel na kateri strani naj bo zato se je počasi vdal v pijačo....
Ko je njegova mati umra se je vse spremenilo,sedaj sta z mamo kot dva zaljubljenca,super se razumeta saj se oče zaveda,da ima samo še njo na tem svetu,ker je pač edinec...
Tako da je treba res stran od takih moških,ker nioli ne dozorijo,vedno so mamini in so pač tak karakter in to težko spremeniš

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2007 19:25:02   
plenicka
Bi se dalo razpravljati o teh maminih sinčkih...na veliko...in nisem popolnoma prepričana, da tisto o materah samohranilkah drži...kakorkoli že, mamini sinčki so nesposobni živeti brez svoje mame...
Zna pa biti zelo moteča tudi t.i. mamina hčerka...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.4.2007 19:28:24   
Taula
Mamin sinko:

- nikoli ni prerezal popkovine
- vedno daje prednost mamici in ne ženi, svojim otrokom
- vedno ima mamica prav
- vedno je na volji mamici

Skratka mamica bo vedno prva,žena in njegova družina nikoli. Če mu bo dala žena ultimat se bo odločil za mamico.

Mamica pa snahe itak ne mara, ker ni dovolj dobra za njenega sinka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2007 20:13:04   
LARIKA
Imela sem opravka z njim user posted image . Nikoli več. Ker to ni bilo za zdržat. In točno ustreza opisu Dalije user posted image . Groza od groze. Moja nočna mora in sem neizmerno srečna, da sem se ga znebila,... za vedno,...
Upam, da nisi naletela na tak kup gnoja kot sem jaz,... ki tako ustreza opisu, da kar boli,...

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2007 21:08:09   
Anonimen
Jaz sem tudi imela maminega sinka kar pet let budalouser posted image user posted image user posted image user posted image
Še dandanes je mamin sinek pa je star že 36 let in mislim,da bo večno ostal bedak.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2007 8:05:29   
maruškaŠ
Mela maminega sinka, pa nočem nikoli več. Dalijin opis je čist primeren.

Moja bivša tašča ni bla prav nič samohranilka! Res pa je, da si je tut moža čist podredila, itak ni imel nobene besede pri hiši, zato se je čedalje pogosteje zatekal v pijačo. Zanimivo pa je to, da je bila moja bivša tašča pa istočasno tudi mamina hčerkica. (očitno ženska nadvlada izvira že nekaj rodov nazaj - pri njih).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2007 8:42:58   
caillou
Po svoje so pa reveži tile mamini sinki. Tudi sama poznam enega, ki je obupen primer. Prekleto dobro se zaveda vsega skupaj, pa ne more iz tega ven, ker enostavno ne pozna drugačnega življenja, življenja brez maminih krempljev. Mama mu ga je lepo ukrojila po svoje. Tipček živi po začrtanih tirnicah, na katerih ni nobena ženska dobra zanj (za njegovo mamo) in dokler bo mamica živa bo zlikan in opran v nulo, pa vsak dan bo na mizi zdravo, kuhano kosilo. Kaj češ lepšega ? Takle fantek zelo pozno zaživi (če sploh) svoje življenje in to vse zaradi egoistične mame, ki svoje frustracije naprej zliva v sineka. Vam povem, zaj....user posted image !

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2007 9:55:08   
muška
Imela !
katastrofa! Klicala je, če sva šla samo kam na pijačo in ni prišel čez uro in pol domov, v stilu kje si, je vse vredu? On pa ji nazaj poročal kje sva in kaj delava!!!! in kako dolgo še bova ,.... Ko sva šla na morje, je klicarila celo pot do cilja(na pol ure) v stilu kje si, kakšna je cesta,.... Ko sva bila na morju, jo je klical 3x na dan, in ji poročal, kakšno vreme je, kako ga je sonček opekel(potem sem dobila pod nos, kako ne skrbim za njenega sinčka) in da greva recimo zdaj na pijačo,... POnoči, ko sva se 1x spravila ravno k stvari, je klicala ob pol noči!!!!, sem mu vsa zagreta rekla, naj vrže telefon nekam, on pa se vstane in se gre na balkon pogovarjat z mamico, da ne bo v skrbeh, ker se ji ni javil .In potem ko je prišel nazaj, normalno da mi ni bilo več do ničesa, pa me je gledal češ, ja kaj pa je zdaj kar naenkrat narobe?

Eh,... hvala bogu mi je kmalu kapnilo, da zame tam  ni prostora

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2007 10:32:20   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz imela enga takšnega sinčka!
In hvala bogu, tudi jaz nisem več z njim! user posted image  Kot so predhodnice pred menoj povedale, nisem bila vredna ničesar! user posted image  Nisem znala delat, nisem znala kuhat, nisem .... celo tako daleč je prišlo,da tudi nisem znala govorit,ker sem pač prišla iz drugod! user posted image user posted image user posted image  
in res je tudi, takšne ženske si imajo v lasti svoje sinove! no, vsaj ona je imela njega! on je dolžan,da ji priskrbi lepo starost! user posted image user posted image  za vse ga imajo, sam še sex jim manjka! user posted image
in revček bo ostal sam! v to sem prepričana,ker bo vsako odgnala! in to bo njena kazen, pa veste zakaj! user posted image  vedno se je bala,da njen sinko bo imel kaj za jesti, kuhinja in on sta čist skregana user posted image , in ko nje ne bo več,mu ne bo mogel noben več kuhat! user posted image  na srečo ima še sestro, morda pa ta ostane doma,ker tudi ne kaže,da bi imela družino! user posted image
in naj rečem še to, če pogledam njihovo žlahto, so vsi poročeni,ali pa v vezah, edino onadva ostajata sama! user posted image  in to samo zaradi staršev! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2007 10:36:10   
Taula
No, ko je ta tema še aktualna pa še tole. Poznam maminega sinčka, ki je celo spal raje z mamico kot z svojo punco.user posted image  Ker ga je mamica bolj potrebovala kot punca in ker je bila mamica žalostna je popokal stvari iz sobe, pustil punco samo in šel spat v njeno posteljo. In njemu se je to zdelo popolnoma normalno. Meni je tole bilo bolno do konca.user posted image  In ne, ni bil moj tip..take bolnike si pa ne izbiram.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.4.2007 14:31:19   
mate
imela dva mamina sinka. Prvega pustila in sreča našla drugega.Ker nisem nič znala in bila upoštevana kot pes sem pop... in našla stanovanje ter sinka odpeljala proč. Pokazala sem mu da je življenje brez mamice in z ženo lahko zelo lepo.
Od takrat tašče se videli nismo več, ker je tako užaljena da noče z nobenim govorit.
Midva pa končno uživava v miru z najino hčerko.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.4.2007 9:54:59   
Slončica
Mela pa povem da bi ga s to pametjo ko jo mam zdej sterala po 1 uri in ne po 6 letihuser posted image

(odgovor članu mate)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.4.2007 14:52:55   
srki
Tisti, ki celo življenje "kloni" svoji mami in nima niti kanček samozavesti oz. ne zna razmišljat po svoje.

Hvala bogu moj to ni, precej daleč od tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.4.2007 13:31:54   
kroglica78
Vesela sem, da sem po dolgem iskanju po internetu, naletela na tale forum. Tudi sama se ze nekaj casa ukvarjam z vprasanjem, ali nisem tudi sama naletela na maminega sincka. Ne zdi se mi sicer, da bi se to pri njemu pojavljalo v tako hudih oblikah, obstajajo pa stvari in situacije, ki me na trenutke zelo zaskrbijo. Naj malce opisem: moj dragi je star 30 let, edinec, ze od konca srednjesolskih let ne živi več pri starših, ker ga je pot z drugega konca Slovenije odpeljala v Ljubljano. Ne stanujeva skupaj. S starši se zelo dobro razume, ju ima zelo rad, že po naravi je zelo družinski človek in navezan na svoja starša, pravzaprav na vse, ki jih ima rad. Njegova starša imata prav tako dober odnos, vsaj kolikor sem uspela videti do zdaj. Oce sicer rad pregloboko pogleda v kozarec, vecinoma popoldneve po sluzbi predremlje na kavcu, mama pa tako nima druzbe in ostane sama s svojim dolgcasom. Mama je tip človeka, ki mora imeti vse pod kontrolo, čeprav tega ne kaže tako odkrito in vse skupaj skriva za skrbjo. Tudi oce se je ze navadil vloge, da on itak ne bo naredil nečesa, ker zena to bolje zna, bo ze ona uredila. Mama kliče mojega dragega vsak dan, zanima jo vse in se vec, verjamem, da le iz radovednosti, malo iz skrbi za njega, predvsem pa od dolgocasja, ker pozornosti ne dobi od moza. Vedno mora biti na tekocem z vsem. Do mene ima za enkrat prijazen in topel odnos, vendar ce sem cisto iskrena, mi ne deluje pristno, mogoce je se ne poznam dovolj dolgo. Motece pa mi je npr., da se vedno kuha za svojega sina, ko npr. pride vsake toliko na obisk domov, ga zalozi z svezo in zmrznjeno hrano, da si jo potem lahko doma odtaja in poje kosilo itd. To rezultira v to, da moj dragi dejansko je vecinoma tisto, kar mu ona pripravi, ce pa mu tega zmanjka, si spece jajca ali hrenovke ipd., skratka ni sposoben sam poskrbeti zase. Mama ga kar naprej obvesca o vsem, kar se dogaja doma, tudi ce ni nic novega za povedat, samo da ga slisi. In cel kup je se taksnih malenkosti. V zacetku leta so se menili, da bodo aprila ali maja na vikendu menjali streho, in namesto, da bi naju vprasali, ce ze imava takrat kasne nacrte in bi se skupaj zmenili kaj in kako, je mama na plan privlekla koledar in rekla sinu, takrat in takrat si bos vzel dopust, ker je to treba narediti. Mislim halo? Sin je to opravicil kot "Saj ni mislila tako kot se je slisalo." Občutek imam kot da ne sprejema, da ima njen sin zdaj svoje zivljenje, da je le star 30 let in da ne more vec tako skrbeti za njega kot da ima 5 let ... Kar me je pa navedlo k temu pisanju in brskanju po internetu, je danasnja izjava mojega dragega glede oddaje dohodnine: "To meni mama naredi, jaz sem samo podpisal." Meni pa tema na oci.
Prosim za kakrsnokoli mnenje. Se vam zdi, da pretiravam in me skrbi po nepotrebnem. Ne bi rada padla se globje v to, raje spoznam ta motec dejavnik zdaj kot po nekaj letih trpljenja, ko se bo to zares izkazalo za problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.4.2007 14:00:09   
samomi
kroglica 78, mislim da si naletela na pravega miminega sinka, saj je  očitno, da tudi on, prav tako kot njegov oče nič ne naredi, saj sta oba prepričana, da zna mama vse najboljše in da se ne rabita za nič pomatrat, saj je tu mamauser posted image user posted image . Mislim, da si ji ti konkurenca in ko boš enkrat rekla njej nekaj kontra, da sedaj ti skrbiš za njenega sina, boš videla reakcijo-ali ji je to všeč ali ji hočeš sinka prevzeti. Toliko od mene

(odgovor članu kroglica78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?