|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamin sinko
30.4.2007 15:20:19   
mate
kroglica ja imaš maminega sinčka.Ampak povem ti da z ustrajanjem se da vse spremenit. Ne naredi napak ki sem jih jaz ko sem se na začetku upirala z vsemi močmi. Svoji tašči daj prav na tih način pa pokaži fantu da to kar zmore mama zmoreš tudi ti. Namest nje mu ti napravi hrano za seboj za začetek samo en in to potem stopnjuj. Pa ne reč to sem ti pripravila namesto mame ampak to sem ti pripravila ker te imam rada. In ta tko počasi naprej nikoli pa nič ne reči čez materjo oziroma lahko samo v lepi luči. Ko bosta zaživela na svojem ga pa spodbujaj k hišnim opravilom. Zelo veliko živcev potrewbuješ se pa obrestujo vso srečo

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.4.2007 15:41:45   
kroglica78
Mate hvala za mnenje in nasvet user posted image Bojim pa se, da nisem tip človeka, ki bi nekomu kar naprej "odnasal rit". Sama sem zelo samostojna, se znam obrnit in marsikaj postorit in to pricakujem tudi od svojega zivljenjskega partnerja. Definitivno nisem nekdo, ki bo celo zivljenje skrbel za neko drugo odraslo osebo, ki bi po vseh merilih lahko skrbela sama zase. Tukaj seveda ne govorim o otrocih in starejsih, ki ne zmorejo sami. V partnerskem odnosu naj bi bila oba enakovredna, ceprav v praksi to ni tako user posted image , ampak mislim, da ni prevec, ce pricakujem, da bo vsak enkrat skuhal kosilo za oba (dejanski obrok, ne jajce na oko vsaj 3x na teden), ne pa da bom zdaj jaz prevzela vlogo njegove mame. Rada bi samo, da postane bolj samostojen, ne vem pa kako mu na pravi nacin pomagati, da ne bo mojih skrbi razumel narobe. Kakšen nasvet?

(odgovor članu mate)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.4.2007 16:31:03   
mika
kroglica, mate ti je zelo dobro napisalauser posted image .
če si fanta želiš za življenskega partnerja, boš morala kar nekaj truda vložit in začet z nekaj opravili, ki jih boš opravila, namesto mame. ne zdaj cviliti, jaz ne bom prevzela vlogo njegove mame....za začetek mu boš pokazala , da ni ona edina, ki zna reševati zadeve namesto njega. ko bo to uvidel, mu boš pa pokazala, da zna vse te stvari urediti tudi sam. kaj pa vem, naročila mu boš, da nekaj skuha in mu boš povedala kako. postopoma ga boš vse naučila.

če ga boš  hotela takoj na realna tla spravit, boš oplela-zgubljala boš živce, krivila njegovo mamo in na koncu bosta šla narazen in se boš tolkla po glavi, kaj si sploh delala z njim.

< Sporočilo je popravil mika -- 30.4.2007 16:33:26 >

(odgovor članu kroglica78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.4.2007 21:58:51   
mate
kroglica ravno tako kot ti je napisala mika. Če ga ljubiš in ga želiš za življenskega sopotnika bo potrebno malo truda. Nikoli pa z grdo besedo, nikoli ne ukaži vedno prosi.
Jaz imam maminega sinčka pa sem ga na lep način prepričala da sva  šla živet posebej, ne da ga hvalim ker je moj mož ampak je več kot vzoren oče hči mu pomeni vse. Ob nedeljah kuhava eno jaz eno on, ko sem dopoldan v službi in on popoldan dobim kuhano in pospravljeno. Da je tako sem pa vložila zelo veliko truda in živcev.Čeprav še zdaj pozabi kje kako nogavico, a me ne moti ker tudi jaz nisem idealna.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.5.2007 14:05:03   
altati
kroglica 78- opisala si tipičnega maminega sinčka!temu bi se reklo-primer iz knjigeuser posted image !
res izbran primerek! jaz si ga niti ne bi upala začeti spreminjatiuser posted image ...bi samo zbežalauser posted image !

(odgovor članu mate)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.5.2007 17:25:41   
Anonimen
Jaz mam maminega sinčka..Oziroma je bil..Zdaj sem mu bolj jaz pomembna in se je na srečo popravil,ker zveza takrat ni nikamor peljala..Na živce mi je šlo to, mama je rekla tak, je rekla ono drugo, ono tretje.. Pa ****,sej pa nisem butasta,tudi jaz marsikaj vem.. Je reko češ,da je ona dosti dala skozi, ker je starejša.. In zdaj ker sem od nje mlajša kar dosti let, naj ne bi vedela čisto nič..  Eeee, zdaj pa sma šla za sebe in mu je kar žal, ko pomisli, da bi me lahko takrat zgubil, vendar sem vztrajala in sedaj sva srečna, ne hodiva več redno k tašči.. Jupiiiii user posted image user posted image

So pa eni taki mamini sinčki,da ti živce požerejo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.5.2007 14:57:12   
Nasy
moj oče..user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.5.2007 15:08:01   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Mamin sinko je moški,ki ne zna postaviti meje pri odnosu z materjo.Po domače povedano,ni še prerezal popkovine.
Materi dopušča,da z njim upravlja,da ga uči kaj bo delal in da se namesto njega odloča,on pa vse to dopušča.
Potem pa nekega dne najde partnerko,ki jo ponavadi najraje primerja z mamo.In ta mama začne o njegovi partnerki govoriti ponavadi najslabše stvari,ker se boji,da bo sina izgubila,zato poskuša vse,da bi ga odvrnila od njegove izvoljenke.Ker pa takšen sin nima jajc,da bi se materi uprl,največkrat pride do razhoda,ker nobena pametna ženska ne vztraja v taki vezi.Če pa že vztraja mora biti pripravljena na metanje polen pod noge in poniževanje na vsakem koraku,ker takšna tašča,ki svojega sina tako zdresira,da jo v vsem uboga,je pripravljena na vse.

Dalija, ti si carica. Nimam kaj dodatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.5.2007 11:31:36   
Anonimen
Tudi jaz sem imela že to izkušnjo. Dobila maminga sinčka. Na začetku si še nisem znala definirati in se vedno spraševala kaj je z mano narobe. Dogajalo se je to, kar je Dalija napisala. Enostavno so naju na vse načine hoteli ločiti. Pa mu mamica ni dobesedno tega povedala, samo z dejanji ga je priklenila nase.

Iz srca vsem puncam svetujem, da se izognete takih moških. Pa čeprav ste mogoče še sveže zaljubljene. Ni vredno, vaših dni in let.

Fantov je še ogromno.

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
4.5.2007 13:35:12   
žirafica
Še to: mamin sinček nikdar ne bo postal normalen odrasel moški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?