Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mamice in nosečke živeče v tujini..javite se:) 30.10.2007 23:50:35
|
|
|
|
poppi
|
Hojla! Odpiram novo temo z namenom dobiti stike z mamicami in seveda nosečnicami, ki živijo v tujini, da se malo spoznamo, povemo kje živimo, poveselimo, pojamramo in seveda govorimo o naših malih sončkih itd Torej, da povem malo o sebi: sem mamica 7 mesečnega sinčka in živimo na Nizozemskem v mestecu Ridderkerk (pri Rotterdamu). Drugače sem iz Kopra, no trenutno sem v KP, ker urejam študijske zadeve (sem absolventka). Sem mislila, da se bom zelo težko privadila na drugo okolje(kajti zelo sem navezana na družino), ampak ljbezen naredi svoje . Sicer pa je zelo lepo tukaj, smo izven velikege mesta, kjer je kar nekaj parkov, potočkov in e pravi užitek it na sprehod. Do sedaj kolikor spremljam forume, sem že zasledila mamice Slovenke, ki živijo v tujini. Spomnem se na eno pupo,ki živi na Švedskem, ampak sem že pozabila nick . Pa osebno se tudi poznam z mamico, ki živi na NL, v Rotterdamu..tako da R. in Ana Lucia Soraya, če bereta to debato, se pridružita! Upam, da se boste kaj oglasile
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 30.10.2007 23:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poppi Spomnem se na eno pupo,ki živi na Švedskem, ampak sem že pozabila nick Tukaj na RR je to "Smrka".
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 30.10.2007 23:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo, pred kratkim je bila debata ''izseljenk'' na Izleti in pocitnice. Sicer pa na Svedskem zivi smrka, na NL zivi se nizozemka, v Grciji zivi Nuala, v Nemciji Nea, v Avstriji lan, v Franciji Zaspanka in babylove, Nakeeba v Afriki ... pa se kar nekaj jih je. LP
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 30.10.2007 23:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Yasmin je v Dubaju, pa ena je v Zagrebu (pozabila sem nick), pa Sarita je v Afriki (se mi zdi), pa... uff, še kar nekaj jih je.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 31.10.2007 12:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos pa Sarita je v Afriki (se mi zdi), Sarita je Nakeeba ze zelooo zelooo dolgo.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 31.10.2007 16:46:39
|
|
|
|
puncica
|
MISEK01 je v Dubaju se mi zdi
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 31.10.2007 19:35:48
|
|
|
|
r1ta
|
Oj bable! Renata tukaj! Za RR r1ta, mnogokrat prebrana kot rita . Kaj ti je že dolgčas doma? Pridita brž nazaj, Ana pogreša Toby-a!
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 1.11.2007 14:48:31
|
|
|
|
poppi
|
Hojla punce, res nisem vedela da obstaja že taka debata. Ponavadi vedno uporabljam iskalnik. Vidim, da je kar nekaj izseljenk. A čmo temo tam nadaljevat ali tukaj? Ker je tam malo zamrla. Dejmo, dejmo pisat Hoj r1ta (dober nick) oz. Rita . Kako se imate? Kako je z zobki, je že kaj prikukalo novega? Pri nas še vedno ne duha ne sluha. Toby tudi Ano pogreša ,. Zadnjič je bil bolj plašen, ampak mislim, da bo naslednjič bolj pogumen, ker je osvojil plazenje na vojaški akademiji, tako da bosta partnerja v raziskovanju . Bom še kaseje kaj več napisala, ker se zdaj škrat oglaša.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 1.11.2007 16:07:48
|
|
|
|
poppi
|
Ana Lucia Soraya VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MINI SVEČK! Še malo, pa bo Ana upihnila 1. svečko..joj, kako gre hitro ne? Prejšnjo leto v tem času je bila še v trebuhu, sedaj bo pa princeska imela kmalu leto, pa še na tako poseben dan. Verjetno se tega božiča in novega leta veselite, ne? Imate že kaj v planu za praznike? Mali škratek je zaspal. Jojjjj, je kar noč za dan menjal. Tako lep ritem spanja je imel, zadnje čase pa je katastrofa. Kar ne more in ne more zaspat. Včeraj je npr. zaspal ob 1.00, dan prej ob 3.00 itd. Zvečer lepo zaspi na ziziki, ampak čim ga dam v posteljse zbudi in razgraja po postelji, se kobaca, stoji ob ograjici, se mi smeje na ves glas, mi maha pa-pa in to je zmožen tudi po 3-5 ur Kako Anika, lepo spi ponoči?
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 1.11.2007 16:10:40
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: poppi Spomnem se na eno pupo,ki živi na Švedskem, ampak sem že pozabila nick Tukaj na RR je to "Smrka". ok, jaz tud..
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 16.11.2007 23:03:55
|
|
|
|
rogljicek
|
A Švedinje ste tudi tukaj Jaz sem živela tam po leta (Karlstadt) in mi je blo neverjetno fajn, kar pogrešam Skandinavijo. Jaz bom čez par tednov Nemka, no ja, se preselimo tja.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 18.12.2009 12:06:26
|
|
|
|
malaMravljica
|
rogljicek, si ze nemka? Mogoce rabis eno kolegico iz Stuttgarta? Sam nisme jaz, sem mal predalec, sam ko moj mali mal zraste pa pridem na sladoled v Stuttgart. Ena punca tukaj na forumu isce kaksno kolegico tam gor v Stuttgartu, ji lahko dam link sem? Lp iz Allgäu-ja
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 17.6.2010 21:05:06
|
|
|
|
constanca
|
je ta tema cisto zamrla...ste ze vse doma? no, jaz se nisem. Pri nas pada neprestano dez, je mraz ....skratka bolj novembrsko kot junijsko. Upam, da ste ostale kaj na boljsem.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 18.6.2010 10:59:03
|
|
|
|
rogljicek
|
ja, tema je cisto zamrla, ker ena drugo cakamo, da kaj napise Constanca, kje si ti? Si mogoce moja soseda , namrec pri nas je tudi dez in dez in dez. Ta teden sem spet v dvojih dolgih rokavih zunaj. Mravljica, katera je pa ta punca? Mogoce TaMaSa oziroma Kleopatra?
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 18.6.2010 11:45:30
|
|
|
|
constanca
|
Ja halo Rogljicek, zgleda, da nisem tvoja soseda, ker pri nas smo v dvojih rokavih ze notri v hisi . Pada brez prestanka in to kar fajn, temperature so bolj zimske pa se kar slabse kaze. Jaz sem tu pri Bodenskem jezeru. Zdaj kar malo zavidam tistim, ki so v kaksnih bolj toplih krajih....no, saj ce se nam bodo uspele temperature kej cez 20 dvignit jim ne bom vec. Pol bo cist fajn
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 27.7.2010 12:59:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
spet sem vas cist slucajno nasla, nesramnica jaz, sem kar pozabla na nas. Rogljicak, ja sem ze obvescena, da se z TaMaSa ze poznata, njo sem mislila ja. Constanca, ti pa na Bodenskem jezeru, to pa ni toooook dalec od mene lahko mi das na ZS kje tocno ali pa napisi kolk km Z od Münchna, pa bova primerjali. Ja vreme, pri nas pa danes tako kot pisete visje.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 27.7.2010 13:03:41
|
|
|
|
constanca
|
ojla MalaMravljica! ja, a ti si pol v Nemciji? Smer München? Jaz sem v drugo smer, ampak vseeno ni nic to kaj dalec, kajne! Mene danes tako zebe tle...pa dez spet pada.... lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 27.7.2010 13:25:36
|
|
|
|
malaMravljica
|
ce te danes zebe pol to pomeni, da nisi dalec ja, v MM sem, saj ves kaj mislim? Smo se dosti vozil v Dornbirn, Bregenc, itd, sam odkar imam malega nisem sla vec zraven, pa se AC je sedaj koncana, verjetn rabim do Lindava nekih 40 minut. Ti? sicer gremo ta vikend na dopust, pol pa ce hoces se lahko kaj zmenva za kaksen kofetek kje.
|
|
|
|
RE: Mamice in nosečke živeče v tujini..javite... 27.7.2010 13:30:48
|
|
|
|
constanca
|
ne vem kaj mislim z MM. V Dornbirn pa Bregenz sem se tudi jaz dosti vozila, odkar imam malega zelo obcutno manj. Do Lindau-a imam tudi jaz se mi zdi, da ene 40 min, tocno ne vem, ker se nisem bla tam. Torej se vedno ne vem na katere koordinate nasega planeta naj te dam bolj priblizno. Avtocesta vem, da je koncana, ampak tam grem tudi zelo redko. Nisem v Nemciji. Hm, to je zdaj pa ze zanimivo. Upam, da res nisva prevec narazen. Bo cas, da koncno enkrat uporabim zs, a ne!? Se nikol ga nisem... lp,M
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?