poppi -> Mamice in nosečke živeče v tujini..javite se:) (30.10.2007 23:50:35)
|
Hojla! Odpiram novo temo z namenom dobiti stike z mamicami in seveda nosečnicami, ki živijo v tujini, da se malo spoznamo, povemo kje živimo, poveselimo, pojamramo in seveda govorimo o naših malih sončkih itd[sm=smiley1.gif] Torej, da povem malo o sebi: sem mamica 7 mesečnega sinčka in živimo na Nizozemskem v mestecu Ridderkerk (pri Rotterdamu). Drugače sem iz Kopra, no trenutno sem v KP, ker urejam študijske zadeve (sem absolventka). Sem mislila, da se bom zelo težko privadila na drugo okolje(kajti zelo sem navezana na družino), ampak ljbezen naredi svoje[sm=smiley36.gif]. Sicer pa je zelo lepo tukaj, smo izven velikege mesta, kjer je kar nekaj parkov, potočkov in e pravi užitek it na sprehod. Do sedaj kolikor spremljam forume, sem že zasledila mamice Slovenke, ki živijo v tujini. Spomnem se na eno pupo,ki živi na Švedskem, ampak sem že pozabila nick[sm=smiley13.gif]. Pa osebno se tudi poznam z mamico, ki živi na NL, v Rotterdamu..tako da R. in Ana Lucia Soraya, če bereta to debato, se pridružita![sm=smiley4.gif] Upam, da se boste kaj oglasile[sm=bravo.gif]
|
|
|
|