|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mami, maami. maaami, maaaami....
13.6.2005 14:16:00   
Katjuša & Daša
Ali tudi vaši cortki pri enem letu mamici skoz z riti dol visijo. Se obrnem stran in že tuli mami, mami, se sklonim pod mizo in spet isto.
Grem lulat pa mi v naročje zleze itd...

Skratka tud pet minut ni mera.

Tiho je edino, ko se zakoplje v zemljo na domačem dvorišču in dediju grozdke trga .:)- Krivi so pa vrabčki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.6.2005 14:24:02   
m jana
Jaz zelo rada berem in ker ni bilo drugega mirnega prostora so knjige lezale v vc-ju! Sedaj pa sta za mano tudi tam! In se se tam cartamo, jezimo ipd.
Tudi jaz cakam kdaj bom lahko vsaj kavo v miru spila!

(odgovor članu Katjuša & Daša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2005 14:38:54   
Anonimen
ne, mene moja sploh ne pogreša. lahko jo pustim kjer kol, kadar kol, in ko pridem nazaj se mi samo medlo nasmehne in to je to. še enkrat v živlen me ni objela!

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2005 17:40:03   
viv_
Tko kt pri LARI...

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2005 22:06:03   
soseda
Naša me tut ne pogreša. NO sicer ne grem zdej za pol ure nekam, ker je še premala.AMpak za 10 minutk, da perilo obesim, grem na WC in podobno pa kar lepo zdrži. Ker še ne govori, so pa kaj kmalu krikci, če se ne vrnem.
Jo pa jaz za to toliko bolj pogrešam ko gre spat9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2005 22:49:08   
BARBARA R.
Ja Katjuša, tudi. Sedaj, ko so se začele službene obveznosti, pa še toliko bolj. Čez vikend me dobesedno ne spusti. Saj ne, da mi ne paše, je pa smešno, ko jo želi kdo drug pestovati, Kristina se pa steguje k meni. :love: Kako sem vesela! :duda:

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2005 23:06:57   
lin
Ne, pri nas je obratno,ko pride tati iz službe ne more niti na wc ker je takoj tatatatatata,in v jok če jo nedvigne in pol je tako cel dan, je res ful tatina punčka

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2005 9:12:38   
karmy
jzt mam tud podoben problem... me ni 3 minutke me že kliče maaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiii :ups: :((

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2005 10:51:04   
m jana
Pravijo da ko zrastejo je tega konec potem gledajo le se na to koliko bo v njihovi denarnici?
Baje, ne vem!:zmeden2:
Meni je ta navezanost sedaj res super!9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2005 9:02:43   
Katjuša & Daša
Jojjjj punce saj ne da bi se pritoževala, jo rada cartam in pestvam ampak pet minutk mira včasih paše. No sva se z atijem zmenila, da gre mami ven na vrt on pa z Dašo noter ostane in je tako pet minut mir. Potem pa že pridriskata za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?