Mami, maami. maaami, maaaami.... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Katjuša & Daša -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 14:16:00)

Ali tudi vaši cortki pri enem letu mamici skoz z riti dol visijo. Se obrnem stran in že tuli mami, mami, se sklonim pod mizo in spet isto.
Grem lulat pa mi v naročje zleze itd...

Skratka tud pet minut ni mera.

Tiho je edino, ko se zakoplje v zemljo na domačem dvorišču in dediju grozdke trga .:)- Krivi so pa vrabčki.

m jana -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 14:24:02)

Jaz zelo rada berem in ker ni bilo drugega mirnega prostora so knjige lezale v vc-ju! Sedaj pa sta za mano tudi tam! In se se tam cartamo, jezimo ipd.
Tudi jaz cakam kdaj bom lahko vsaj kavo v miru spila!

Anonimen -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 14:38:54)

ne, mene moja sploh ne pogreša. lahko jo pustim kjer kol, kadar kol, in ko pridem nazaj se mi samo medlo nasmehne in to je to. še enkrat v živlen me ni objela!

lp, lara

viv_ -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 17:40:03)

Tko kt pri LARI...

soseda -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 22:06:03)

Naša me tut ne pogreša. NO sicer ne grem zdej za pol ure nekam, ker je še premala.AMpak za 10 minutk, da perilo obesim, grem na WC in podobno pa kar lepo zdrži. Ker še ne govori, so pa kaj kmalu krikci, če se ne vrnem.
Jo pa jaz za to toliko bolj pogrešam ko gre spat9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

BARBARA R. -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 22:49:08)

Ja Katjuša, tudi. Sedaj, ko so se začele službene obveznosti, pa še toliko bolj. Čez vikend me dobesedno ne spusti. Saj ne, da mi ne paše, je pa smešno, ko jo želi kdo drug pestovati, Kristina se pa steguje k meni. :love: Kako sem vesela! :duda:

:muca:

lin -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (13.6.2005 23:06:57)

Ne, pri nas je obratno,ko pride tati iz službe ne more niti na wc ker je takoj tatatatatata,in v jok če jo nedvigne in pol je tako cel dan, je res ful tatina punčka

karmy -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (14.6.2005 9:12:38)

jzt mam tud podoben problem... me ni 3 minutke me že kliče maaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiii :ups: :((

m jana -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (14.6.2005 10:51:04)

Pravijo da ko zrastejo je tega konec potem gledajo le se na to koliko bo v njihovi denarnici?
Baje, ne vem!:zmeden2:
Meni je ta navezanost sedaj res super!9nebesa

Katjuša & Daša -> Mami, maami. maaami, maaaami.... (15.6.2005 9:02:43)

Jojjjj punce saj ne da bi se pritoževala, jo rada cartam in pestvam ampak pet minutk mira včasih paše. No sva se z atijem zmenila, da gre mami ven na vrt on pa z Dašo noter ostane in je tako pet minut mir. Potem pa že pridriskata za mano.

Stran: [1]