Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 19:32:49
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
>:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: > DA > Poročni obred. Matičar vpraa enina, ki komaj stoji na nogah po nočnem > popivanju: > "Peter Kovač, ali vzamete za eno Milko Zupanc?" > enin je popolnoma tiho in zazrt nekam pred sebe. > Matičar ponovi malo glasneje: > "Peter Kovač, ali vzamete za eno Milko Zupanc?" > enin e vedno odsotno strmi pred sebe in se ne odzove na vpraanje > matičarja. Takrat mu poročna priča epne na uho: > "Greva potem na pivo?" > "Ja!" je glasno odgovoril enin. > > SREČNE > Pogreb. Mo z nasmehom hodi za aro svoje ene. > Znanec pristopi k njemu in mu reče: > "Si pa res čuden patron! Za pogrebom svoje ene se smeje, > namesto da bi pretakal solze!" > "Kaj pa morem, če je tako lepo. > Ve, danes je prvič, da sva la skupaj > ven in da se ne kregava! > > >
|
|
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 19:35:40
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
MISEL TEDNA Nesposobni so sposobni onesposobiti sposobne! ============================================ Uciteljica je vprasala ucence: " Katera zival daje jajca?" " Gos!" se je oglasila Metka. " V principu res, toda jaz sem mislila na kokos·" je rekla uciteljica. " No, in katera zival daje mleko?" "Koza!" se oglasi Mateja. "V principu res, toda jaz sem mislila na kravo! " Nenadoma se oglasi Mihec: "Uciteljica, tudi jaz znam eno uganko. Ko ga das noter je trd, ko ga vzames ven pa je mehak. Kaj je to?" Uciteljica je zardela in obstala kot vkopana. "Ampak, Mihec....!" " V principu res," je odgovoril Mihec," toda jaz sem mislil na zvecilni gumi!" ======================================================================= Ali ves, kaksna razlika je med vplivom genov in vplivom okolja? Ne? Ce je otrok podoben ocetu, gre za vpliv genov, ce je podoben sosedu, pa za vpliv okolja. ============================================================================ .
|
|
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 19:41:26
|
|
|
|
anajmad
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- en lp:morje:D.
|
|
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 20:03:39
|
|
|
|
princeska Zala
|
:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 21:14:10
|
|
|
|
Sandra*
|
Stari kmet se je odpravil v mesto, da bi si ogledal film. Prodajalka vstopnic ga je vprašala: "Kaj imate na ramenu?" Kmet je odgovoril: "To je moja veverica, Maja. Vedno jo vzamem s seboj, kamorkoli že grem. " Žal mi je," pravi prodajalka. "V kino ne spuščamo živali". Kmet je šel za vogal in Mayo skril v hlace. Nato se je vrnil k prodajalki, kupil vstopnico, vstopil v dvorano in se usedel k dvema starejšima vdovama, Mildred in Marge. Film se je zacel in Maja se je zacela pritoževati nad neudobnim položajem. Kmet si je odpel hlace, tako da je Maja lahko dala glavo ven in gledala film. "Marge," je zašepetala Mildred. "Kaj?" pravi Marge, ki jo je film že popolnoma prevzel. "Mislim, da je moj sosed perverznež ." "Zakaj?" vpraša Marge. "Odpel si je hlace in ga dal ven." "No, ne sekiraj se zaradi tega," je rekla Marge, ki je še vedno pozorno gledala na platno. "Pri najini starosti sva videli že vse. Prav gotovo ni nic drugacen od ostalih. Centimeter vec ali manj ..." "Tudi jaz sem tako mislila," pravi Mildred. "Ampak tale žre moj pop-corn."
|
|
|
|
Malo smeha ne škodi!!!!! 3.6.2005 21:16:24
|
|
|
|
Sandra*
|
Žena pride prej iz službe in najde moža v postelji z neznanko. Besna mu reče da ga zapušča. Mož jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu, zakaj se je to zgodilo; "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajočo mlado žensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila, sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se ocedi. Ko se je stuširala sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hlače, ki si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pečenke iz hladilnika, s katero mi nisi postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hiše. Na pragu pa se je obrnila in me vprašala: Imate še kaj takega, česar vaša žena ne uporablja več?"
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?