Sandra* -> Malo smeha ne škodi!!!!! (3.6.2005 21:14:10)
|
Stari kmet se je odpravil v mesto, da bi si ogledal film. Prodajalka vstopnic ga je vprašala: "Kaj imate na ramenu?" Kmet je odgovoril: "To je moja veverica, Maja. Vedno jo vzamem s seboj, kamorkoli že grem. " Žal mi je," pravi prodajalka. "V kino ne spuščamo živali". Kmet je šel za vogal in Mayo skril v hlace. Nato se je vrnil k prodajalki, kupil vstopnico, vstopil v dvorano in se usedel k dvema starejšima vdovama, Mildred in Marge. Film se je zacel in Maja se je zacela pritoževati nad neudobnim položajem. Kmet si je odpel hlace, tako da je Maja lahko dala glavo ven in gledala film. "Marge," je zašepetala Mildred. "Kaj?" pravi Marge, ki jo je film že popolnoma prevzel. "Mislim, da je moj sosed perverznež ." "Zakaj?" vpraša Marge. "Odpel si je hlace in ga dal ven." "No, ne sekiraj se zaradi tega," je rekla Marge, ki je še vedno pozorno gledala na platno. "Pri najini starosti sva videli že vse. Prav gotovo ni nic drugacen od ostalih. Centimeter vec ali manj ..." "Tudi jaz sem tako mislila," pravi Mildred. "Ampak tale žre moj pop-corn."
|
|
|
|