Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:18:27
|
|
|
|
Teya
|
mogoče ctg???? :zmeden2:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:19:23
|
|
|
|
štručka
|
CTG?
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:21:42
|
|
|
|
kimi
|
za ctg vem kaj pomeni mislim da je rekla nekaj drugega:zmeden:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:25:01
|
|
|
|
kimi
|
Ja no da ne bom preveč pametna saj drugega verjetno ne bo delala:zmeden: in bo res ctg meni se pa zdi da je rekla čisto druge kratice. A je še kakšna tako zmedena v nosečnosti. Meni se zdi da bolj daleč grem slabše je
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 8:25:19
|
|
|
|
štručka
|
ICT, DHT, THT,BPD, BPD, PSU, IKS, FCV, AFP, BMI,...........???? Tole sem vse preplonkala iz materinske, pa mislim, da je vsaj še deset tromestnih kratic...:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 15:07:16
|
|
|
|
teta beta
|
EEG ali EKG...? Sicer si ne predstavljam, kako bi to zgledalo za dojenčka, ampak... :zmeden2:
|
|
|
|
Malo bom zakomplicirala... 26.7.2005 21:14:30
|
|
|
|
Anja
|
ICT - indirektni combov test, to je v 28 tednu, preden dobis injekcijo rogama (ce je test negativen) - tako, da to pri Kimi ni, ker je to ze mimo...hmmm.. a lahko se kaj izkljucimo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?