kimi -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:16:04)
v petek sem bila pri G poslušala je samo srček otročka in me takoj ponovna naročila čez 1 tene pravi da mi bo naredila nekaj s tremi črkami. Saj mi je nelagodno da si jih nisem zapomnila ampak saj vsete noseča in pozabljiva pa še pol preslišim. Pa me zanima kaj mi bo naredila v 34 tednu in kako to zgleda
Teya -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:18:27)
mogoče ctg???? :zmeden2:
štručka -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:19:23)
CTG?
kimi -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:21:42)
za ctg vem kaj pomeni mislim da je rekla nekaj drugega:zmeden:
kimi -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:25:01)
Ja no da ne bom preveč pametna saj drugega verjetno ne bo delala:zmeden: in bo res ctg meni se pa zdi da je rekla čisto druge kratice.
A je še kakšna tako zmedena v nosečnosti. Meni se zdi da bolj daleč grem slabše je
štručka -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 8:25:19)
Tole sem vse preplonkala iz materinske, pa mislim, da je vsaj še deset tromestnih kratic...:zmeden::zmeden::zmeden:
teta beta -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 15:07:16)
EEG ali EKG...? Sicer si ne predstavljam, kako bi to zgledalo za dojenčka, ampak... :zmeden2:
Anja -> Malo bom zakomplicirala... (26.7.2005 21:14:30)
ICT - indirektni combov test, to je v 28 tednu, preden dobis injekcijo rogama (ce je test negativen) - tako, da to pri Kimi ni, ker je to ze mimo...hmmm..
a lahko se kaj izkljucimo?
Sally -> Malo bom zakomplicirala... (27.7.2005 2:17:55)
THT - trojni presejalni (hormonski) test za ugotovitev napak na kromosomih (Downov sindrom), ki ga (placljivo, na zeljo nosecnice) opravljajo okoli 16. tedna nosecnosti. Sklepam, da bi DHT utegnil biti dvojni presejalni test? :zmeden2: Sama sem ta test dala "skozi", se pa pomenem, da sem svojo G vprasala v vezi NS (ki jo je prijateljica, s katero sva po tednih nosecnosti zelo blizu, ravno v tem casu opravljala v LJ) pa me je le pisano gledala, kot da ne bi vedela kaj naj bi to bilo...:zmeden: