Anonimen
|
Jutro, no, zame že kar dan, nisem nič spala, ker je bil mali tako tečen, da ni za nikamor. Včeraj sva imela na obisku patronažno, pa potem še čez cel dan obiske in je čsto padel iz ritma ven (spanje, dojenje, previjanje) in se je potem drl vsakih 10 minut. Ponoči mi je pa celo noč na joški visel, bog ne daj, da sem mu jo hotela ˝izpulit˝ iz ust, je takoj protestiral. Pa ne bi rekla, če bi vsaj jedel (saj ne vem, a je kaj, ali ne, ker sem bila tako zmatrana, da sem zraven kar zaspala ), ampak se je večinoma crkljal. Ko sem mu pa dudo porinila jo je pa ven vrgel Obup! Zdajle zjutraj se pa tudi tečka nekaj in noče spat. Saj bi bilo vse ok, ampak jaz sem sama doma in ne morem ne počivat, ne naredit kaj, ne nič Ok, upam, da bo kaj bolje, bom nehala jamrat. Nincy: kako si vedela, da so se ti vneli šivi?? Ker mene so nazadnje v P pogledali, zdaj ko sem doma, pa noben. Vidva pa lepo napredujeta s težo Mene je pa strah, da ne dobiva nič gor. Včeraj mi ga ni tehtala, upam, da ga bo jutri. Pri tem dojenju jaz pojma nimam koliko mi poje Pa če ima dosti. Ker ko se crklja, mu jaz potem dojko kar izpulim iz ust, ker mi čisto ranira bradavice (pustim ga kakih 5-10 minut, potem pa res ne več). Upam, da lepo dobiva gor. Lp
|