Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 20:52:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Čisto mirno lahko že mine!!!! Toooooooooooooooliko za en dan, ne morem več, evo, niti na kolo ne morem od vsega hudega, samo še spat... Po dobrem letu, kar smo v novi hiši, nam je danes ponoči - mislim, ne da bi morda prejšnji teden, ko se je že šopirila pomlad ko je bilo za znoret mrzlo in je tudi pihalo - crknila peč, to je sicer že 2.ič (????!!!), prvič kak mesec nazaj... To nekako rešim, da pride serviser, zdaj se veselim računa, ker ne gre več to kao na garancijo... Potem pride sosed po pralni stroj, ki je crknil včeraj, star 4 leta. Crknil je že prejšnji mesec, pa sva - bedaka! - dala 130 eur za popravilo, pa sva še gruntala, če bi za novega zmogla,pa ni šlo... In zdajle damo pečt kruh, pa crkne še pečica Piska in piska kot utrgana, dokler ne neha, se umiri in se ohlaja.... Morala sem potožit, ker mi je tu mač Aja, za nameček sem morala 'štrikati' 2 službeni stvari, je bil sodelavec na terenu na Primorskem, pa mu je na avtu vrata vtrgalo in ni mogel pravočasno priti po mene.... še 3 ure, pa mine ta zakleti dan...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 21:03:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:04:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, hudič na kup serje , verjamem, da te žalosti in jezi in vse ob enem, ampak po dežju vedno posije sonce. Sej booo
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ampak po dežju vedno posije sonce. Sej booo Bo, bo, po snegu----še več snega . Vem, da ni smešno, ampak......DOST mam zime in tega sranja in pokvarjenih pečic in čiste beline.
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:09:22
|
|
|
|
bumerang
|
Če te potolaži, nam je šla televizija. Od teh električnih sunkov, ko za trenutek zmanjka toka in se spet pojavi, v glavnem, nov LCD ima sredi ekrana za 20 cm široko temno področje čez celoten ekran. Razmišljam o tem, da bi jim poslala en ogorčen dopis. Me zanima, zakaj se v Italiji to nikoli ne dogaja pri nas je pa na sporedu tedensko. Da ne govorimo o električnih mrkih ob prvem blisku.
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:35:14
|
|
|
|
Shorty_
|
se strinjam današnji dan je atija mam v bolnici mami je pa padla in jo ful noga boli
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:45:40
|
|
|
|
barika
|
jap, tale dan ni niti omembe vreden ...pa včerejšnji je bil še hujši. shorty & co.
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:46:04
|
|
|
|
žanek
|
Ojej Huanita, kaj nimaš ti fajn zavarovane hiše Moj pravi: "Zato je dobro imeti fajn zavarovano stanovanje/hišo!" ja, ne more iz svoje kože a ne . Dobro zrihtajte, evo samo zate !
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:51:23
|
|
|
|
rija
|
huanita: lahko bi ti pa streho snelo kar je čista resnica....na novi hiši (2leti) je moji tašči....ker je niso dobro zasidrali....pa kaj sta lahko, nič meni pa je bil včeraj en tak težek dan
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:57:10
|
|
|
|
Lianna
|
Ojoj. Imaš pa res smolo. No meni se ni nič pokvarlo...razen zdravja. 1 teden odkar sem nehala antibiotike jest in očitno bo spet angina
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 21:59:21
|
|
|
|
majch
|
gibanje planetov...al pa neki...res beden dan
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 22:05:38
|
|
|
|
Klemy82
|
Ja, je en bedn dan danes...avto bi morala dobit s servisa, pa ga še ni, ker... ma, brezzveze da sploh napišem. Je dan mučenikov in se je serviser od muk nažgal ko mamba in pozabil, da nama je avto obljubil za danes. Zlila sem zoc od kafeta v golaž za jutri(še zdej ne morm vrjet, da sem to nardila) in pojma nimam, kaj bom kuhala, kolegica mi je povedala par ful 'dobrih' novic, no, edina res dobra novica je, da je druga kolegica dobila službo.
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 22:27:00
|
|
|
|
zmajaz
|
No nam je pa ravno danes, ko je tu totalna Sibirija, zmanjkalo kurilnega olja, potem pa še tovornjak, ki nam ga je pripeljal, zaradi snega sploh ni mogel do hiše, čeprav smo skidali, kolikor se je dalo. Zadevo smo potem sicer nekako rešili tako, da smo pač v enem sodu pripeljali 80 l olja - za nekaj dni bo.
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 23:01:54
|
|
|
|
Meggi
|
Jow, hudiča kaj vse se zgodi v tako kratkem cajtu Jaz se ne spoznam, sam a ste pogledal kaj električno napeljavo? Vam prav električne naprave štrajkajo? Ma štrom je šit. Nam je tako serijsko poleti šlo, tv, dvd, modem,.. in vse te jajce.. a je blo grmenje in strele, pa še bliz daljnovoda smo... Upam da se vam reši in konča kalvarija. Ravno me je presunilo kako dec hladnokrvno srfa po netu.. zjutraj pa ne bo mogu od bajte.. ker ni avta postavu v dolino.. ma zima marš res no!
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 10.3.2010 23:52:03
|
|
|
|
darja.mark
|
joj pa sem misla da gre danes meni vse narobe :( se je začelo že zjutraj ko sem mela sistematski pregled za službo...gužva, tam so mečkali,...od enih do drugih vrat sem se sprehajala 3 ure. ko sem že vsa srečna da je le konec odšla, vidim zunaj da ni avta - mi ga je pajk odpelu no grem po avto tja, stric pravi osebno pa 100 eur (pra***) pa še kazen za napačno parkiranje pol po šihtu grem še k svoji osebni doktorci pač po neke papirje. najprej tam spet gužva za pop...., pol pa še pridem noter in noče napisat napotnice in se neki buni v 3 krasne...vglavnem cajt je že da je konc tega dneva. sej se vid da je bil dan MUčenikov. sam vidim da smo mučeniki ble bolj ženske ko pa moški še mal pa bo konc...grem spat....bo ju3 bolje...i hope so :)
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 11.3.2010 7:14:02
|
|
|
|
Abbey
|
se strinjam, da je totalno beden dan, eno leto je kar sem očeta pokopala, ostalo je šlo pa tudi čisto vse narobe, upam, da bo jutri bolje
|
|
|
|
RE: Mah, tale 10. 3. 10 ... 11.3.2010 10:23:00
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Ojej Huanita, kaj nimaš ti fajn zavarovane hiše Moj pravi: "Zato je dobro imeti fajn zavarovano stanovanje/hišo!" ja, ne more iz svoje kože a ne . Dobro zrihtajte, evo samo zate ! Hiša je zavarovana, k sreči je pa vse še pod garancijo - peč, pečica, le pralni stroj ne... Ampak verjetno veste, koliko tudi traja, če imaš pod garancijo, preden s eoni priosvaljkajo, če pa nič ne rečeš, ti pa čez pol ure pred bajto stoji, tako da jaz ton včasih kar namertno zamolčim, da imam pod garancijo... Sem HUdobna, ne... Pa saj na avatarju piše... Evo, danes rešujem naprej, tako da se malo manj pelje kot včeraj, ampak je še kar slab vpliv... Tudi če je zavarovano, pod garancijo ipd., je ful oprabvka s tem, pa en kup sitnosti (desnimo s toplo vodo, če plinska peč ne dela.... )
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?