HuAnita -> Mah, tale 10. 3. 10 ... (10.3.2010 20:52:26)
|
Čisto mirno lahko že mine!!!![sm=hudicek1.gif] Toooooooooooooooliko za en dan, ne morem več, evo, niti na kolo ne morem od vsega hudega, samo še spat... Po dobrem letu, kar smo v novi hiši, nam je danes ponoči - mislim, ne da bi morda prejšnji teden, ko se je že šopirila pomlad ko je bilo za znoret mrzlo in je tudi pihalo - crknila peč, to je sicer že 2.ič (????!!!), prvič kak mesec nazaj... To nekako rešim, da pride serviser, zdaj se veselim računa, ker ne gre več to kao na garancijo... Potem pride sosed po pralni stroj, ki je crknil včeraj, star 4 leta. Crknil je že prejšnji mesec, pa sva - bedaka! - dala 130 eur za popravilo, pa sva še gruntala, če bi za novega zmogla,pa ni šlo... In zdajle damo pečt kruh, pa crkne še pečica[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Piska in piska kot utrgana, dokler ne neha, se umiri in se ohlaja.... Morala sem potožit, ker mi je tu mač[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Aja, za nameček sem morala 'štrikati' 2 službeni stvari, je bil sodelavec na terenu na Primorskem, pa mu je na avtu vrata vtrgalo in ni mogel pravočasno priti po mene.... [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] še 3 ure, pa mine ta zakleti dan...
|
|
|
|