|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mafini, soda bikarbona?
19.9.2007 11:43:23   
polona2
Na brzino potrebujem podatek, ali bo kaj narobe, če v maso za mafine ne dam sode bikarbone. V peki nisem ravno vešča, pa me prosim razsvetlite, hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mafini, soda bikarbona?
19.9.2007 11:45:32   
Ro.Na
Seveda bo, daj pecilni.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 11:45:56   
Anonimen
Jaz je nikoli ne dam.

(odgovor članu Ro.Na)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 11:52:36   
jerikou
V mojem receptu je napisano da se da oboje soda in pecilni. Se je pa enkat zgodl da sode nisem imela pa so lih tako lepi in dobri uspel tko da ni potrebno sode. Sej fora mislm da je sam  ta da v kombinaciji z pecilnim pocasnej in enakomerneje narastejo mafini.Tko nekak so mi razlozil.user posted image  KEMIJA.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 13:11:18   
polona2
Uspeli so!!! Nisem dala sode bikarbone, ampak samo pecilni prašek, namesto masla sem dala margarino, moko in sladkor pa sem merila kar po jogurtovih lončkih, ker ne premorem kuhinjske tehtnice. Sem ful vesela, ker drugače mi gre pri peki vedno nekaj narobe...

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Ovulacijski testi...
Matejčika

Lažejo! (46%)

Ne lažejo! (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!