|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mafija in kriminal
26.12.2005 15:24:14   
Anonimen
Je imela že katera opravke s tem?
Ne sprašujem tega, če ima katera od vas kazensko kartoteko, mapak na kakšen način ste se (če ste se) srečale s kriminalom? Vseeno, na kateri strani zakona ste bile, konec koncev. Saj si tako ali tako nobena ne bi upala priznati, da je bila na drugi strani zakona, kolikor vas jaz poznam (če pa že, bi bila pa anonimna). Tako, da...
So vas napadli, oropali, ogoljufali? Karkoli drugega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mafija in kriminal
26.12.2005 16:38:06   
mika
Pozdravljena Kerensa.

S to temo pa si mi dvignila pritiskuser posted image user posted image user posted image , ker sem se spomnila primera izpred treh let ko so naši predragi kriminalisti v Mb sprožili afero jemanja podkupnine, v podjetju ki deluje samo v Mb. So si pač določeni ljudje v Ljubljani zaželeli na ta način pridobiti licenco za opravljanje te dejavnosti. Ovadili so 4 zaposlene, in jim zasegli denar in vso dokumentacijo, ki je povezana z zavarovanji, varčevanji....Pizuser posted image  jim mateuser posted image  niti enega dokaza ni bilo o jemanju podkupnine, v časopisu pa so se bahali, kako so zasegli označen denar. Lažnive prasuser posted image e. Po dveh letih so dokumentacijo vrnili, denarja pa še vedno ne. Policija pravi, da ima denar tožilec, ta pa pravi da je denar pri policiji.
Pa to ne moreš verjeti. Mene res zanima, kaj je bil za njih UTEMELJEN SUM, ker iz sodnega spisa ni nič razvidno. No in to podjetje še vedno opravlja to dejavnost, tožilec pa pridno pošilja tajne policiste tja. ne želijo pa očitno končati primer, ker je šelo ogromno DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA za prazen nič in še vedno rovarijo. V LJ pa te dejavnosti ne bodo nikoli opravljali.
No in ti štirje ovadeni so imeli hišno preizkavo in 48 ur pripora.
Zato, ker se je nekomu sprdnilo nekoga ovadit.
Pa sploh niso preverili dohodkov v  teh družinah, pa naj grejo......user posted image

je zna kotuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2005 16:56:48   
rikica
Meni so lani v taki čas vkradli vsa štiri kolesa z avta!Zjutraj sem avto imela na štorih.Skoraj sem popuser posted image la.Za 100 jurjov je bilo škode.Glavo bi mu vtrgala tistemu,če bi ga dobila.Takoj sem klicala policijo,čeprav čisto brezveze,saj ki se jim te da s takšnimi stvarmi ukvarjat.Drugače pa še nisem imela opravka s kašno hujšo stvarjo.Upam,da tudi ne bom imela.Lp

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2005 17:46:42   
KIRA
moj mož je bil pred leti varnostnik pri enem podjetju, ki je pa v vmesnem času ukinjeno oz. je dobilo drugega lastnika,  ime in naziv. tam so se dogajale take stvari, da ne bi verjel, sploh v taki branži.  še najmanjši "kiks" je bil v tem podjetju, da so delavci z mesečno preko 260 urami, dobivali cca. 40 jurjev plače BRUTO! brez malice in prevoza! hvalabogu, da se je rešil in ima resno službo z normalno plačo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2005 18:36:42   
Anonimen
Jaz sem bila kao priča poskusa umora.
Na eni vaški veselici sta se dva tipa skregala, potem sta se začela pretepat in je eden drugega zaštihal z nožem. Sama tega sploh nisem videla, ker sem bila sto metrov stran, ljudje so začeli govorit, da so se štihal in sem šla mojo mamo in njeno sodelavko. Sta medicinski sestri in sem sklepala, da če so se res zabadali z nožem, potem kdo rabi pomoč. Ko smo skupaj prišli na mesto pretepa, je en tip ravno nekaj pobiral iz trave, drugi se je pa v avto vsedel in odpeljal. Kot da ne bi bilo nič. Nobene krvi, poškodb, nič. Smo mislili, da se ni nič zgodilo.
Zvečer pa kličejo policaji domov, če sem res videla ta pretep, da je eden od udeležencev v bolnici, skoraj izkrvavel. Drugi dan je prišel kriminalist, me zaslišal, čez dve leti sem še pričala na sodišču, ampak itak nisem nič videla. Sem bila pa ena redkih, ki je bila sploh pripravljena sodelovati, kaj se je zgodilo je videlo vsaj 300 ljudi, pa nobeden ni hotel nič povedat, da se ne bi komu zameriluser posted image .

Osebno drugače s kriminalom nimam izkušenj, no razen da so nama z avta ukradli stranske smernike. Zaenkrat imam kar srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2005 19:35:07   
soncece24
Nam so z dvorišča psa ukradli.... smo ga sami našli in se je moral brat stepst s tistim, ki ga je ukradel, da smo ga nazaj dobili, potem smo seveda policijo klicali in jih prijavli, itak niso nič nardili, samo smo poklicali predvsem zato, da  si nebi oni kaj zmišljeval, ker ga je brat kr dobro "obdelal" da je psa rešil.... kriza vglavnem...

Z drugo stranjo pa še nisem mela kaj dosti opravka, edino mestno redarstvo me ne mara vuser posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2005 19:40:03   
Annny
Praktičnih izkušenj s kriminalom nimam (kje se pravzaprav po tvojem mnenju začne kriminal, kje je meja??), sem pa v svoji praksi na sodišču slišala, videla in prebrala marsikaj, ob čemer mi gredo še danes lasje pokonci.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2005 21:16:43   
*goldfish*
Mene in mojega user posted image   pa je 6 let nazaj napadel ilegalec. Na domačem dvorišču. Takrat sva glih začela hodit in me je ob 3 zjutraj pripeljal domov, pa je neki tip skočil, odprl vrata in mojemu na vrat prislonil izvijač. Jaz sem smuknila iz avta in odbežala v bajto in poklicala policijo. Moj pa ga je strokovno obvladal (je policist). user posted image
Mislim, da je ilegalec prišel napačnemu krast avtouser posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?