Anonimen -> RE: Mafija in kriminal (26.12.2005 18:36:42)
|
Jaz sem bila kao priča poskusa umora. Na eni vaški veselici sta se dva tipa skregala, potem sta se začela pretepat in je eden drugega zaštihal z nožem. Sama tega sploh nisem videla, ker sem bila sto metrov stran, ljudje so začeli govorit, da so se štihal in sem šla mojo mamo in njeno sodelavko. Sta medicinski sestri in sem sklepala, da če so se res zabadali z nožem, potem kdo rabi pomoč. Ko smo skupaj prišli na mesto pretepa, je en tip ravno nekaj pobiral iz trave, drugi se je pa v avto vsedel in odpeljal. Kot da ne bi bilo nič. Nobene krvi, poškodb, nič. Smo mislili, da se ni nič zgodilo. Zvečer pa kličejo policaji domov, če sem res videla ta pretep, da je eden od udeležencev v bolnici, skoraj izkrvavel. Drugi dan je prišel kriminalist, me zaslišal, čez dve leti sem še pričala na sodišču, ampak itak nisem nič videla. Sem bila pa ena redkih, ki je bila sploh pripravljena sodelovati, kaj se je zgodilo je videlo vsaj 300 ljudi, pa nobeden ni hotel nič povedat, da se ne bi komu zameril[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Osebno drugače s kriminalom nimam izkušenj, no razen da so nama z avta ukradli stranske smernike. Zaenkrat imam kar srečo.
|
|
|
|