Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.10.2007 19:19:43
|
|
|
|
LuNa73
|
uh maša... tu pa bo veselo... saj si že odprla veseli december ! Držim pesti, da tokrat jo pa čist zeres ne bo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.10.2007 20:20:47
|
|
|
|
Fargesia
|
O Luna, hvala hvala hvala!!! madonca, če bi mi lani tak cajt kdo rekel, da ne bom še noseča da sedaj, bi ga verjetno...no, raj ne napišem...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 27.10.2007 21:03:59
|
|
|
|
Serendipity
|
maša - jaz se bom preselila k tebi (da te ne bo strah do takrat) kot navijačica, ok? Želim ti res veseli december!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 9:14:46
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: 06.12. - maša2 zveste navijačice: Serendipity
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 9:27:47
|
|
|
|
mihi78
|
Maša, da ne boš osamljena se ti pridružim še jaz! Sicer čakam še eno v novembru, bog daj da je ne bi blo, če pa bo pa se vpišem že za december! LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 9:58:39
|
|
|
|
Fargesia
|
o kako ste fajn punce! Se* in Mihi, hvala, hvala, hvala! Vajina navijaška družba mi bo dobro dela!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 10:36:45
|
|
|
|
fragola
|
Punce pogumno, upam pa da je že prej ne zagledate!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 12:00:10
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, maša! Mi je žal, da je prišla smotana . Naj bo veseli december res veseli. Veš, jaz jo komaj čakam v novembru, da bova lahko šla potem zopet lahko v akcijo za . Med novembrkami sem vključena med navijačice (za podporo ostali), k tebi bi se pa kar že v naprej vpisala kot borka za diojenčka. ker pa nikoli ne vem, kdaj me obišče, mi zapiši kar datum xx.12. Potem pa v decembru ma da se iz zelene spremeniva v roza! (to velja tudi za ostale borke )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 15:24:16
|
|
|
|
Raguel
|
navijam že za december!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 15:33:28
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, super! Končno, a ne? Bova skupaj trepetali! Upam, da bova še letos zagledali plusek... DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 16:10:09
|
|
|
|
LuNa73
|
maša, a jst bom vredu za navijačico? No, le daj me na seznam....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 16:42:22
|
|
|
|
Erin
|
Jest bi bla tut navijačicaaaaaaaaaaa Wiiiiiii
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 16:51:08
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... Luna in Erina, hvala za čirlidrske cofke!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 18:41:56
|
|
|
|
sun71
|
Maša 82 - zaenkrat se pridružujem decemberskim navijačicam, močno pa upam, da ti z našo podporo uspe. Povrh vsega, pa bo tu še Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Zagotovo ti ne uide . Držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 18:47:07
|
|
|
|
sandra74
|
Tudi mene daj med navijačice! jupi jupi jeje jup jup jeje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 18:52:55
|
|
|
|
spelka12
|
Definitivno bom navijačica. Komaj čakam da se začne december(moj mesec). Če bomo pridne, bodo imeli miklavž, božiček in dedek mraz veeliko dela. Veste pozimi štorklje ne letajo, je premraz in jih prinašajo ti trije strički .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 19:13:03
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Definitivno bom navijačica. Komaj čakam da se začne december(moj mesec). Če bomo pridne, bodo imeli miklavž, božiček in dedek mraz veeliko dela. Veste pozimi štorklje ne letajo, je premraz in jih prinašajo ti trije strički . to ne velja več.... sej pa vidiš da v naravi ni nobenga reda več... mačke so se včasih parčkale tud sam spomlad pa jesen...zdej se pa čez cel let, pa jim ni nič prevroč oz. premrzl . Pa še nas si poglej... ko bi vse že mogle bit na temi nosečnost... pa smo še kr tu.... nobenga reda ni več, nikjer..jao jao
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 19:33:27
|
|
|
|
ledenka
|
mene daj tud med navijacice in upam, da tam tudi ostanem
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 20:05:02
|
|
|
|
spelka12
|
mene daj tud med navijacice in upam, da tam tudi ostanem ajsika se podpišem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 22:16:51
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... Hej, če nam pa ob taki podpori navijačic ne rata v decembru, pol pa tud ne vem...pa jst sem bla letos res pridna in si zaslužim kaj več kot šibo al pa sladkarije! zarad mene lahko tud štorkla preoblečena v miklavža pride al pa obratno, sam da prinese dve črtici na testu!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 23:36:48
|
|
|
|
murkica
|
Mene tudi dajte v december. Ne vprašajte kdaj, ker moram čakati da mine ta mesec in, da bo prišla še ena M, ker se je ta mesec vse porušilo. Tako da me dajte kar pod X.12. No saj ko bom bolj pri volji še kaj napišem ampak vseeno zrem optimistično v prihodnost. Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 7:42:44
|
|
|
|
talika81
|
jaz bi tud navijala .....
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 11:09:10
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... Murkica, nisem spremljala tvoje zgodbe...kaj pa je bilo?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?