|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M na dopustu
1.8.2009 17:44:13   
Anonimen
Naj povem da me je 3. teden dopusta na morju presenetila M.Zakaj je bila tako šibka?Porabila sem samo 2 normalna vložka v celem ciklusu ostale 4 dni pa samo 1 mini na dan.Ali je to normalno?Bi lahko bila to vgnezditvena?Bil pa je 27. dan ciklusa.Kaj takega se mi še nikoli v životu ni zgodilo.Po drugi strani sem bila seveda zelo vesela da se samo 2 dni nisem mogla kopat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M na dopustu
1.8.2009 23:48:03   
slovenka
Kolikor jaz vem večina žensk niti opazi ne vgnezditvene krvavitve, kaj šele, da bi je bilo za kak vložek... Predstavljaj si plod par celic, ki se zasidra nekje v steno matrnice. Ne more se potem uliti kri... to je kvečjemu malo roza izcedka na wc papirju...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2009 11:34:47   
kitka1
Tudi jaz mislim, da ni šlo za vgnezditveno krvavitev. Prej za kakšno spremebmo v tvojem ciklusu. Takšne spremembe se lahko zgodijo čisto nepričakovano in nas presenetijo. Lahko, da je že prej v ciklusu prišlo do kakšne hormonske spremembe in se sluznica v drugem delu ciklusa ni zadebelila toliko, kot ponavadi. Posledica je šibkejša in krajša menstruacija, saj je manj luščenja.

Je pa tako, da se vsaka stvar enkrat zgodi prvič. Mogoče se je tudi zadnjič. Vsak ginekolog ti bo povedal, da enkratnemu pojavu ne pripisujejo večje pomembnosti. Se je pač nekaj zgodilo. Pravil tukaj ni. Če bi pa velike spremembe v svojem ciklusu opazila večkrat (npr. 3, 4 cikluse zaporedoma), potem pa že velja stvar omeniti in verjetno tudi raziskati.

Po vsej verjetnosti bo torej naslednji ciklus spet 'normalen', tega pa vzemi kot 'poletno darilo'. Običajno se namreč puncam dogaja obratno - dobijo menstruacijo več dni prej in jo imajo po 7, 8 dni... Če je dopust na morju dolg 10 dni, je vse skupaj precej žalostno. Meni se je to zgodilo 2 leti nazaj... Vse sem preračunala, menstruacijo bi morala dobiti 2. dan po vrnitvi z morja. Pa sem jo že 10 dni prej in me je spremljala ves dopust :(

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2009 9:43:04   
mala zirafa
Verjetno bo kar držalo, kitka.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.