kitka1 -> RE: M na dopustu (2.8.2009 11:34:47)
|
Tudi jaz mislim, da ni šlo za vgnezditveno krvavitev. Prej za kakšno spremebmo v tvojem ciklusu. Takšne spremembe se lahko zgodijo čisto nepričakovano in nas presenetijo. Lahko, da je že prej v ciklusu prišlo do kakšne hormonske spremembe in se sluznica v drugem delu ciklusa ni zadebelila toliko, kot ponavadi. Posledica je šibkejša in krajša menstruacija, saj je manj luščenja. Je pa tako, da se vsaka stvar enkrat zgodi prvič. Mogoče se je tudi zadnjič. Vsak ginekolog ti bo povedal, da enkratnemu pojavu ne pripisujejo večje pomembnosti. Se je pač nekaj zgodilo. Pravil tukaj ni. Če bi pa velike spremembe v svojem ciklusu opazila večkrat (npr. 3, 4 cikluse zaporedoma), potem pa že velja stvar omeniti in verjetno tudi raziskati. Po vsej verjetnosti bo torej naslednji ciklus spet 'normalen', tega pa vzemi kot 'poletno darilo'. Običajno se namreč puncam dogaja obratno - dobijo menstruacijo več dni prej in jo imajo po 7, 8 dni... Če je dopust na morju dolg 10 dni, je vse skupaj precej žalostno. Meni se je to zgodilo 2 leti nazaj... Vse sem preračunala, menstruacijo bi morala dobiti 2. dan po vrnitvi z morja. Pa sem jo že 10 dni prej in me je spremljala ves dopust :(
|
|
|
|