|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MURAD - Aknasta in mastna koža
8.4.2008 17:44:45   
SandraZaman
Zanima me ali ima katera od vas izkušnje s to kozmetiko, Imela sem strašne probleme z kožo sedaj pa se mi stanje izboljšuje. Rada bi če mi lahko kdo pove kaj več o tej kozmetiki?
Čao Bao!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MURAD - Aknasta in mastna koža
8.4.2008 21:23:33   
helloKitty
Jst mam kislinski gel za suho kožo. Vsak večer pred spanjem ga naneseš, jst sem ful zadovoljna. Glede mastne kože nimam izkušenj, lahko rečem da je kozmetika vredna svojega denarja.

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 8.4.2008 21:24:17 >

(odgovor članu SandraZaman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 19:45:25   
SandraZaman
Sedaj sem jo tudi sama sprobala in moram priznati da drži kar o njej pravijo. Hvala ti Kitty tudi s tvojo pomočjo oziroma mnenjem sem sama sprobala Murada. Kozmetika je res napredna in vredna svojega denarja saj so učinki res vidni. Sama sem največ informacij dobila v salonu BM studio in na njihovi spletni srani, saj so tam vsi opisi produktov in njihova uporaba.
Po obisku salona sem se odločila da tudi svoji boljši polovici ponudim MURAD MAN saj pravijo punce v salonu da je zelo dobra kozmetika za moške. Bomo videli kakšni bojo rezultati.
Do naslednjič čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 0:24:58   
* Mateja *
In kaj je to za ena kozmetika, ker jaz imam tudi akne. kje se jo dobi in kok je to drago?

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 17:22:00   
SandraZaman
Vem samo da prihaja iz Amerike in da je v Evropi zelo priznana kozmetika saj jo uporablja veliko znanih osebnosto Beyonce, Elton John,.... Skratka kozmetika deluje.
Dobi pa se jo V kozmetičnem salonu BM Studio, telefonsko dobiš na njihovi strani www.bmstudio.si
Cena je nekje v povprečju z dobro kozmetiko tako da je dosegljiva za vsak žep.
Sicer pa lahko povprašaš v salonu saj ti bodo prijazne punce znale svetovati in prepričana sem da boš zadovoljna.
BY

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 21:39:40   
SandraZaman
Mateja.
Kozmetika Murad sama ni draga je v rangu kozmetik in ponudbe ki so na tržišču. Menim da je najbolje da se obrneš na punce v BM sudiu in ti bodo one razložile do potankosti kaj te zanima in koliko kaj stane. Sama sem zelo zadovoljna in sem tudi moje mu dragemu kupila celo moško linijo Murad Man in moram priznati da je zelo dobra.
Če pa te še kaj zanima se ti lahko pozanimam saj mi ni problem vprašati ko grem tja na nego.
Čao

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.