MURAD - Aknasta in mastna koža (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

SandraZaman -> MURAD - Aknasta in mastna koža (8.4.2008 17:44:45)

Zanima me ali ima katera od vas izkušnje s to kozmetiko, Imela sem strašne probleme z kožo sedaj pa se mi stanje izboljšuje. Rada bi če mi lahko kdo pove kaj več o tej kozmetiki?
Čao Bao!

helloKitty -> RE: MURAD - Aknasta in mastna koža (8.4.2008 21:23:33)

Jst mam kislinski gel za suho kožo. Vsak večer pred spanjem ga naneseš, jst sem ful zadovoljna. Glede mastne kože nimam izkušenj, lahko rečem da je kozmetika vredna svojega denarja.

SandraZaman -> RE: MURAD - Aknasta in mastna koža (9.4.2008 19:45:25)

Sedaj sem jo tudi sama sprobala in moram priznati da drži kar o njej pravijo. Hvala ti Kitty tudi s tvojo pomočjo oziroma mnenjem sem sama sprobala Murada. Kozmetika je res napredna in vredna svojega denarja saj so učinki res vidni. Sama sem največ informacij dobila v salonu BM studio in na njihovi spletni srani, saj so tam vsi opisi produktov in njihova uporaba.
Po obisku salona sem se odločila da tudi svoji boljši polovici ponudim MURAD MAN saj pravijo punce v salonu da je zelo dobra kozmetika za moške. Bomo videli kakšni bojo rezultati.
Do naslednjič čau bau

* Mateja * -> RE: MURAD - Aknasta in mastna koža (10.4.2008 0:24:58)

In kaj je to za ena kozmetika, ker jaz imam tudi akne. kje se jo dobi in kok je to drago?

SandraZaman -> RE: MURAD - Aknasta in mastna koža (10.4.2008 17:22:00)

Vem samo da prihaja iz Amerike in da je v Evropi zelo priznana kozmetika saj jo uporablja veliko znanih osebnosto Beyonce, Elton John,.... Skratka kozmetika deluje.
Dobi pa se jo V kozmetičnem salonu BM Studio, telefonsko dobiš na njihovi strani www.bmstudio.si
Cena je nekje v povprečju z dobro kozmetiko tako da je dosegljiva za vsak žep.
Sicer pa lahko povprašaš v salonu saj ti bodo prijazne punce znale svetovati in prepričana sem da boš zadovoljna.
BY

SandraZaman -> RE: MURAD - Aknasta in mastna koža (16.4.2008 21:39:40)

Mateja.
Kozmetika Murad sama ni draga je v rangu kozmetik in ponudbe ki so na tržišču. Menim da je najbolje da se obrneš na punce v BM sudiu in ti bodo one razložile do potankosti kaj te zanima in koliko kaj stane. Sama sem zelo zadovoljna in sem tudi moje mu dragemu kupila celo moško linijo Murad Man in moram priznati da je zelo dobra.
Če pa te še kaj zanima se ti lahko pozanimam saj mi ni problem vprašati ko grem tja na nego.
Čao

Stran: [1]