|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIKROVALOVKA Z GRILLOM
11.11.2005 21:17:11   
giga
A se da v teaki mikrovalovki npr. spečt krompir? Kaj se da še z njo delat razen tajat, gret in kuhat hrenovke?

Carpe diem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIKROVALOVKA Z GRILLOM
11.11.2005 21:18:26   
giga
Aja, a lahko še kakšen receptek mogočeuser posted image ?

Carpe diem!

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2005 22:19:10   
Nasy
ja, to bi pa jaz tud rada vedela, midva imava gorenjevo, pa ponavad sam kaj na hitro pogrejeva ali pa odtaliva,več pa ne znamuser posted image user posted image

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2005 22:34:43   
Suzi*
Nasy, midva imava tudi gorenjevo, pa jo uporabljam za odtaljevanje in pogrevanje. Kaj več pa niti s pomočjo priloženih neverjetno čudnih navodil ne znam. user posted image  A se tebi tudi zdijo navodila nerazumljiva?

Skratka, tudi mene zanima.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2005 22:50:27   
Anonimen
Jaz sem poskusila z grilom speči ražnjiče. Bljak, fuj, fej!!! Kuhani so bili namesto pečeni. Ful zanič.
Nič nisem zadovoljna in zaradi mene ne bi rabila tega grila imeti noter.
Uporabljam jo samo za pogrevanje in odtaljevanje.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2005 0:34:06   
Nasy
Ma jst tud ne razumem kaj prav teh navodil..no zdej vsaj vem, da nisem edinauser posted image ma saj že za odtajat moram prvo poiskat navodila, se dol vsest, pol nekak kej rata, ko vse "odpiskam"user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2005 0:37:15   
Suzi*
Jaz uglavnem uporabljam samo tipko desno spodaj (Start+1 minuta). user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2005 10:09:10   
mala maja
midva jo mava z grilom pa ga zelo malo uporabljava.

NAjvečkart  tako kot suzi 1+ user posted image user posted image

No ja drugače mava pa midva že program za pico(jo full dobr speče) pa meso sem tud že pekla not ampak pomfrija pa ne čeprav mam program(se mi zdi da bi vse skupej nesla direkt na g.......)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
12.11.2005 12:24:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2005 17:12:04   
ninocka
Jst sem enkrat probala spect not une ladijce od Pecjaka - pa so ven prsle na pol kuhane, na pol pecene in na pol surove (hm, mal prevec polovicuser posted image ).
Men je zal, da sva takrat tako kupla, pa se ful draga je bla zarad tega grila.
Sem prsegla da nikol vec, ker je bil tist cez okno vrzen dnar...

Poanta vsega tega pisnaje - nimam pojma, kako se uporablja gril user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2005 22:10:58   
giga
tut midva sva drago plačala tale grill - punce, ne me razočarat, da sva keš stran vrglauser posted image

Carpe diem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2005 22:27:44   
mala maja
a veš kaj pa super rata not
LASANJAuser posted image user posted image user posted image  hitr je narejena pa še zapeče se.

Aja pa biskvit sem tud not spekla.

ne sekiraj se zaradi grila-boš vidla počasi se ga boš navadla

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2005 22:54:44   
giga
biskvit si spekla???? receptek prosimuser posted image user posted image user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2005 13:20:21   
karmy
jzt mam tud mikrovalovko z girllom pa sm tak blond k ne znam z njim delat... user posted image
še nikol mela mikrovalovne in sem za poskusno peko spekla črno pico user posted image user posted image user posted image nope... ne gre mi... pomoč rabim...mogoče psihiatra za mikrovalovne user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2005 12:24:41   
Suzi*
mala maja, se strinjam, lazanja se noter ful dobro naredi. Oz. vse stvari od Pogrej in pojej. Pa za pico je fino za pogret, če ostane in za razno pecivo ali kruh iz zmrzovalnika. Njam. Mi notri grejemo tudi vodo za čaj, kavo in mleko.

Če bo katra dala kakšne nasvet zaradi krila, naj pa sporoči. Aja naša je kombinacija mikro-konvekcijska in gril. A katera vse troje uporablja, ker baje se da tud kombinirat, ampak meni to ni jasno. user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2005 12:46:10   
Suzi*
user posted image user posted image  krila = grila user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2005 9:07:24   
karmy
jzt mam že poun **** te mikrovalovne user posted image  ...sem omako segrela not, pa sm se pol opekla...jao... najrajš bi jo prodala tk sm jezna...

kaj se še da notr delat poleg 4 naštetih stvari? slišala da se pokovka naredi dobra v mikrovalovki...kera že probala?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.12.2005 12:07:26   
Nasy
najina čaka da jo peleva na servis..presneta strela..kr na vsem lepem je začela piskat..pa sva jo izklopla..zdej piska pa že skoz..tko da..še dobr, da je nisva sama kupila in je bila za darilo..smo meli prej eno čist navadno, za pogret, pa je bila OK..tole pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2005 23:53:47   
Suzi*
nasy, najina je tudi kar iz ljubega miru začela piskat, pa sva jo tudi izklopila. Peljala na servis, tam so nekaj "zalotali", baje da ni bil en spoj uredu in zdaj spet dela kot nova.
Za pokovko sem slišala, probala pa še ne.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2005 13:34:18   
Nasy
suzi, kaj res? No, pol bojo našo tud zrihtali, upam vsaj.user posted image ker zdej jo mava kar izklopljeno, kdo bo poslušal..drugi teden jo peljeva..koliko časa sta pa čakala?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.12.2005 17:10:12   
Anonimen
mmmmmmm perutničke. Pripraviš jih kot za navaden žar.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.12.2005 23:02:34   
bamby
Karmy, možev bratranec peče pokovko v mikrovalovki. Je ful dobra,hitro narejena, le da je v posebni vrečki, prav za mikrovalovno. Se pa nekaj koruze prav tako ne odpre, kot če jo delaš v kozici.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2005 11:52:24   
Suzi*
Nasy, popravilo je trajalo dva dni.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.12.2005 21:21:24   
Nasy
hvala, samo toliko, da vem..pa  so vaju je veliko velik oskubliuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.12.2005 22:42:13   
Suzi*
Ne, popravilo je bilo zastonj, ker je bila mikro še v garanciji. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?