|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:04:43   
žabica
Saj vem, da se bom morala sama odločiti pa vseeno kaj bi naredile ve??? Dobila sem ponudbo za novo službo, kjer je dvakrat večja plača. To pa je tudi edina dobra stvar. Delala bi cele dneve, zahtevnost dela je "za ubit", pa tudi porodniško lahko odpišem za kakšne štiri leta. Glede na to, da imam otročka, ki že sedaj sprašuje kdaj bo sestrica ali bratec in na to, da sem stara trideset let se nagibam k zavrnitvi. Po drugi strani pa smo v časih, ko je žal denar sveta vladar in ker sem totalno zakreditirana bi nam 100.000 več na mesec zelo olajšalo življenje.... Kaj mislite ve??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:06:04   
Anonimen
Z moje strani - ni šans!
Denar je postranskega pomena v primerjavi z ostalim, kar si naštela...

(odgovor članu žabica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:07:42   
morska deklica
Mislim, da bi teh 100.000 sit preplačala!!!
Kaj bi imel otrok od tebe(razen teh 100.000 sit)?
Jaz bi zavrnila.

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:08:15   
india
Kot si napisala sama: denar je sveta vladar.... a vseeno bi jaz dala na vago družino in denar. Če ste do sedaj pregurali s tem kar dobivaš, potem boste še naprej.
Sicer pa sama premisli, saj ti veš,kako in kaj. Poleg tega, a so te informacije 100%, kar se tiče dleovnega časa in porodniške? Ali so to le besede? Pa kar se tiče plače? Je informacija sigurna ali je to le obljuba, da te nekdo potegne k sebi?

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:11:35   
Anonimen
Kaj pa naj jaz rečem? Delam preko javnih del za 62 jurjev na mesec, mam pa noro (dobesedno) sodelavko! :( Se splača?

(odgovor članu žabica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:13:16   
Anonimen
Ja, vprašaj otroka, kaj bi raje - tebe ali 100 jurjev...
In :love: - s kom bo :sloncek: za novega :duda:, s tabo ali z denarnico?

Mogoče je grdo slišati, ampak ni tako mišljeno, verjemi...

(odgovor članu žabica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:13:17   
žabica
Ne Miška sigurno je. Vem, ker sem že delala v tem okolju ampak sem potem ravno zaradi otroka zamenjala. Sedaj bi sicer šla na drugo delovno mesto ampak glede na to, da sem kar nekaj let prebila tam vem, da je vse res, ampak ko si sam ti lažje znese.

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:17:20   
morska deklica
Ni vse denar kar se sveti!!!
Moj :love: je bil tud privat in sva tud mela dnarja ampak ga ni blo nikol doma,ko pa je bil pa sva se ravno zaradi tega ful kregala.Zdej mamo pa mal manj dnarja se pa ful dober razumeva.

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:23:36   
Marogica
Seveda je ta služba zate, ko imaš takšen kredit, mamljiva. Mislim, da bi ti tudi "ratalo", dva, tri ali pa celo 6 mesecev. Kaj pa potem? Mislim, da dolgoročno to ni dobra ideja.
Jaz tega ne bi naredila.

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:25:28   
Anonimen
Premisli, katere dodatne stroške potegne s sabo celodnevna služba in koliko bi bilo v resnici denarja več. Če boš manj doma, boš mogoče plačevala več za varstvo otroka, prehrana bo dražja, saj boš jedla zunaj, mogoče bo potrebna tudi zamenjava garderobe,... samo nekaj idej.
Zase vem, da me tudi petkratna ali večkratna plača ne bi spravila v to, da bi delala ves dan.
Ampak ljudje smo različni, zato premisli sama.

(odgovor članu žabica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   MENJAVA SLUŽBE
12.8.2005 8:25:55   
india
Mislim, da ti v sebi poznaš odgovor, a da rabiš od nas potrditev, da si se prav odločila: tudi zame je na prvem mestu družina, otroci in dom, potem pa šele vse ostalo. Verjemi, tudi z manj denarja boste zmogli!:miska:

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?