MENJAVA SLUŽBE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

žabica -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:04:43)

Saj vem, da se bom morala sama odločiti pa vseeno kaj bi naredile ve??? Dobila sem ponudbo za novo službo, kjer je dvakrat večja plača. To pa je tudi edina dobra stvar. Delala bi cele dneve, zahtevnost dela je "za ubit", pa tudi porodniško lahko odpišem za kakšne štiri leta. Glede na to, da imam otročka, ki že sedaj sprašuje kdaj bo sestrica ali bratec in na to, da sem stara trideset let se nagibam k zavrnitvi. Po drugi strani pa smo v časih, ko je žal denar sveta vladar in ker sem totalno zakreditirana bi nam 100.000 več na mesec zelo olajšalo življenje.... Kaj mislite ve??

Anonimen -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:06:04)

Z moje strani - ni šans!
Denar je postranskega pomena v primerjavi z ostalim, kar si naštela...

morska deklica -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:07:42)

Mislim, da bi teh 100.000 sit preplačala!!!
Kaj bi imel otrok od tebe(razen teh 100.000 sit)?
Jaz bi zavrnila.

india -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:08:15)

Kot si napisala sama: denar je sveta vladar.... a vseeno bi jaz dala na vago družino in denar. Če ste do sedaj pregurali s tem kar dobivaš, potem boste še naprej.
Sicer pa sama premisli, saj ti veš,kako in kaj. Poleg tega, a so te informacije 100%, kar se tiče dleovnega časa in porodniške? Ali so to le besede? Pa kar se tiče plače? Je informacija sigurna ali je to le obljuba, da te nekdo potegne k sebi?

Anonimen -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:11:35)

Kaj pa naj jaz rečem? Delam preko javnih del za 62 jurjev na mesec, mam pa noro (dobesedno) sodelavko! :( Se splača?

Anonimen -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:13:16)

Ja, vprašaj otroka, kaj bi raje - tebe ali 100 jurjev...
In :love: - s kom bo :sloncek: za novega :duda:, s tabo ali z denarnico?

Mogoče je grdo slišati, ampak ni tako mišljeno, verjemi...

žabica -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:13:17)

Ne Miška sigurno je. Vem, ker sem že delala v tem okolju ampak sem potem ravno zaradi otroka zamenjala. Sedaj bi sicer šla na drugo delovno mesto ampak glede na to, da sem kar nekaj let prebila tam vem, da je vse res, ampak ko si sam ti lažje znese.

morska deklica -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:17:20)

Ni vse denar kar se sveti!!!
Moj :love: je bil tud privat in sva tud mela dnarja ampak ga ni blo nikol doma,ko pa je bil pa sva se ravno zaradi tega ful kregala.Zdej mamo pa mal manj dnarja se pa ful dober razumeva.

Marogica -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:23:36)

Seveda je ta služba zate, ko imaš takšen kredit, mamljiva. Mislim, da bi ti tudi "ratalo", dva, tri ali pa celo 6 mesecev. Kaj pa potem? Mislim, da dolgoročno to ni dobra ideja.
Jaz tega ne bi naredila.

Anonimen -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:25:28)

Premisli, katere dodatne stroške potegne s sabo celodnevna služba in koliko bi bilo v resnici denarja več. Če boš manj doma, boš mogoče plačevala več za varstvo otroka, prehrana bo dražja, saj boš jedla zunaj, mogoče bo potrebna tudi zamenjava garderobe,... samo nekaj idej.
Zase vem, da me tudi petkratna ali večkratna plača ne bi spravila v to, da bi delala ves dan.
Ampak ljudje smo različni, zato premisli sama.

india -> MENJAVA SLUŽBE (12.8.2005 8:25:55)

Mislim, da ti v sebi poznaš odgovor, a da rabiš od nas potrditev, da si se prav odločila: tudi zame je na prvem mestu družina, otroci in dom, potem pa šele vse ostalo. Verjemi, tudi z manj denarja boste zmogli!:miska:

Stran: [1]