|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB
18.3.2005 7:21:22   
Čiračara
Dobro jutro punce!:rozica:

Jutri grem v Maribor, malo pogledat v H&M. Upam, da že imajo kaj pomladanskega za bodoče mamice. Ste že kupile kaj v H&M za pomlad? Prosila bi vas za nasvet, katere trgovine so še v MB za nosečnice in kje približno se nahajajo.

LP in hvala za nasvete:sloncek::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MB
18.3.2005 7:23:49   
ameli
Jaz sem prejšnji teden zapravljala v H&M. Imajo nekaj, ampak ne preveč pestre izbire. Za druge trgovine v MB ne vem, se pa odpravljam v Gradc v C&A.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MB
18.3.2005 7:54:45   
Alina_alin
Na vogalu Poštne ulice in Glavne trga je tudi trgovina z lepimi oblačilci za nas nosečke. Ime nisem ziher, mislim da je Mami...Me bo katera popravila, če sem narobe napisala za ime. Cene so sicer malo višje kot HM, ampak meni osebno so bolj všeč.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MB
18.3.2005 8:42:49   
Made
Ja, ta trgovinica je Mami. Na Glavnem trgu je še ena za nosečnice in sicer na drugi strani Glavnega trga- pri avtobusni postaji (blizu Čokoladarnice Olimija), imenuje se Mamita. Tudi ta ima zelo luškane stvari, seveda pa ne tako poceni kot H&M... Drugače pa mislim, da je še ena trgovinica v nakupovalnem centru City, če se ne motim...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MB
18.3.2005 9:05:24   
Čiračara
hvala vam:rozica:

Kakšne so pa kaj cene v H&m-mu? Npr. spomladanska srajčka, hlače, jopa za nosečnice? Zanima me zgolj informativno....:metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MB
18.3.2005 9:19:39   
Anonimen
Mislim, da spomladanska roba pride konec tega mesca:zmeden2::)

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   MB
18.3.2005 9:54:33   
Lana_s
Zdaj za spomladanske ne vem, pozimi so imeli poloverje, majce, srajce po okrog 6.000 sit, hlače pa 10.000 sit.

LP:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MB
18.3.2005 10:37:45   
barbaw
Imajo že nekaj robe s 3/4 rokavi in kratkimi seveda tudi, hlače pa tudi imajo take bolj tanke, ki so tudi za poletje. Pač odvisno kake si izbereš. Majice s kratkimi rokavi so nekje 3500, srajčke 4500, hlače pa ne vem več. Jopce tudi imajo pa bolj tople majčke s 3/4 rokavi z vrvicami za okoli pasu. Najdeš kaj pametnega, samo moraš res naredit 10 krogov okoli, pa vsako stvar ven vzet. Upam, da smo kaj pomagali. Meni osebno v Mamiti ni čisto nič všeč, razen kakih hlač, Mami je pa za mene osebno predraga. Se vseeno splača pogledat.

Prijetno nakupovanje.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MB
18.3.2005 12:10:43   
pravljica
če boš že v MB, pojdi pogledat tudi v MA-MI (nasproti čez cesto boš pa vidla tudi Mamito)...ampak MA-MI je zakon :bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MB
18.3.2005 12:27:22   
Čiračara
Hvala vsem za nasvete:rozica:
Lep dan vam želim:sloncek::metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?