MB (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> MB (18.3.2005 7:21:22)

Dobro jutro punce!:rozica:

Jutri grem v Maribor, malo pogledat v H&M. Upam, da že imajo kaj pomladanskega za bodoče mamice. Ste že kupile kaj v H&M za pomlad? Prosila bi vas za nasvet, katere trgovine so še v MB za nosečnice in kje približno se nahajajo.

LP in hvala za nasvete:sloncek::rozica:

ameli -> MB (18.3.2005 7:23:49)

Jaz sem prejšnji teden zapravljala v H&M. Imajo nekaj, ampak ne preveč pestre izbire. Za druge trgovine v MB ne vem, se pa odpravljam v Gradc v C&A.

Alina_alin -> MB (18.3.2005 7:54:45)

Na vogalu Poštne ulice in Glavne trga je tudi trgovina z lepimi oblačilci za nas nosečke. Ime nisem ziher, mislim da je Mami...Me bo katera popravila, če sem narobe napisala za ime. Cene so sicer malo višje kot HM, ampak meni osebno so bolj všeč.

Made -> MB (18.3.2005 8:42:49)

Ja, ta trgovinica je Mami. Na Glavnem trgu je še ena za nosečnice in sicer na drugi strani Glavnega trga- pri avtobusni postaji (blizu Čokoladarnice Olimija), imenuje se Mamita. Tudi ta ima zelo luškane stvari, seveda pa ne tako poceni kot H&M... Drugače pa mislim, da je še ena trgovinica v nakupovalnem centru City, če se ne motim...

Čiračara -> MB (18.3.2005 9:05:24)

hvala vam:rozica:

Kakšne so pa kaj cene v H&m-mu? Npr. spomladanska srajčka, hlače, jopa za nosečnice? Zanima me zgolj informativno....:metulj:

Anonimen -> MB (18.3.2005 9:19:39)

Mislim, da spomladanska roba pride konec tega mesca:zmeden2::)

Lana_s -> MB (18.3.2005 9:54:33)

Zdaj za spomladanske ne vem, pozimi so imeli poloverje, majce, srajce po okrog 6.000 sit, hlače pa 10.000 sit.

LP:rozica:

barbaw -> MB (18.3.2005 10:37:45)

Imajo že nekaj robe s 3/4 rokavi in kratkimi seveda tudi, hlače pa tudi imajo take bolj tanke, ki so tudi za poletje. Pač odvisno kake si izbereš. Majice s kratkimi rokavi so nekje 3500, srajčke 4500, hlače pa ne vem več. Jopce tudi imajo pa bolj tople majčke s 3/4 rokavi z vrvicami za okoli pasu. Najdeš kaj pametnega, samo moraš res naredit 10 krogov okoli, pa vsako stvar ven vzet. Upam, da smo kaj pomagali. Meni osebno v Mamiti ni čisto nič všeč, razen kakih hlač, Mami je pa za mene osebno predraga. Se vseeno splača pogledat.

Prijetno nakupovanje.

pravljica -> MB (18.3.2005 12:10:43)

če boš že v MB, pojdi pogledat tudi v MA-MI (nasproti čez cesto boš pa vidla tudi Mamito)...ampak MA-MI je zakon :bravo:

Čiračara -> MB (18.3.2005 12:27:22)

Hvala vsem za nasvete:rozica:
Lep dan vam želim:sloncek::metulj:

Stran: [1]