|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARTINOVO
9.11.2005 13:50:51   
hati
A ima katera kako dobro idejo kaj skuhati? Za enkrat vem samo da bom rdeče zelje s kostanji za prilogo. Ne da se mi polnit kake goske ali kokoške, bi kaj bolj enostavnega pa ne tako običajnega no... Hvala za ideje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 13:53:04   
jazz
Kaj pa kr v pečici pečen piščanček z kivijem dekoriran in pire krompir in dušeno sladko rdeče zelje???

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 13:57:11   
muki1
kulinarika.net

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 14:02:45   
hati
Ja sej najbrž bom spet kuro filala pa v pečici pekla. Jazz kako zgleda to s kiviji, tako pa res še nisem nardila.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 14:25:34   
Marogica
Mi bomo letos namesto goske(ptičja gripa) jedli divjačino,ki je tudi jesenska hrana. Meni se gostka lušta, pa kaj ko vse iz Madžarske "prihajajo", pa smo še malo panični.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 14:31:14   
Anonimen
Ja, saj res, Marogica, divjačina bi pa šla. Kdaj pa sploh je martinovo? Kaže, da bomo šli mi v soboto zvečer na pojedino v gostilno. Samo jaz imam takrat škrob, zato bom jedla riž z gobami. Čisto praznično.
Drugače morajo biti pa mlinci za zraven. Se jih kupi v trgovini. Meni sicer niso dobri, kot kuhan papir, ampak morajo bit.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 16:24:35   
jazz
Ej,...piščančka fajn namažeš z olivnim oljem,gorčico,vegeto,česnom in ga zaviješ v alu folijo,ko je že skoraj zavit,naložiš nanj še par rezin svežega olupljenega kivija zaviješ dol in fajn spečeš,na koncu lahko folijo odstraniš in pustiš da se skorjica fajn zapeče! Ko je pečen naložiš na krožnik in zraven za dekoracijo dodaš kakšno rezino kivija. Piščanček je ful dober,ker ima takšno sladko hrustljavo skorjico...njam...!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 16:41:40   
Marogica
Splišni, MArtinovo je v petek(11.11), vendar ga bodo praznovali tudi v soboto. No, jaz bom kuhala v soboto, ker vedno povabim starše. Zvečer pa gremo "ta maldi" martinovat.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 18:24:12   
miševi




Pri nas bo letos na meniju verjetno naslednje:

- pečena piška
- pečenice

- kruhovi cmoki
- ajdovi žganci
- tenstan krompir ali pa mlinci

- dušeno rdeče zelje
- kisla repa

- pecivo s pudingom

- rdeč vinček



(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: MARTINOVO
9.11.2005 20:08:43   
bamby
Še en nasvet za martinovo kosilo ali večerjo.V pečici pečena svinjska krača ali pečenka z nekaj kosi krompirja. Mora pa biti pokrito s pokrovom ali z alu folijo, da se ne izsuši. Za prilogo pa seveda ne sme manjkati rdeče zelje z jabolki. Za karkoli se boš odločila ti želim veliko uspeha in deber tek!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?