|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJONEZA
28.12.2004 15:25:33   
makica
Vse bodoče mamice in tiste, ki ste že mamice prosim za nasvet.
Obužujem majonezo, a v večini knjig piše, da je ne priporočajo, če ni pasterizirana. Na naših majonezah o tem ne piše nič.
Prosim, če mi lahko katera od Vas pove o tem več. Že v naprej se Vam zahvaljujem.:sloncek:
Makica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MAJONEZA
28.12.2004 15:37:10   
Lu
Jaz jo jem normalno, kupljeno. Ni priporočljivo jesti tiste, ki jo nekateri delajo sami, doma.

lp Lu
33t:love:

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MAJONEZA
28.12.2004 15:38:32   
pika78
Vse industrijske majoneze morajo oz. naj bi bile pasterizirane, tako da jo po mojem lahko ješ (me pa čudi, da na deklaraciji nič ne piše, da je pasterizirana). Sicer je majoneza pretežno maščoba, tako da ti ne bi glih priporočala, da jo veliko poješ, a malo ne bi smelo škodit.
Z domačimi se pa jaz ne bi hecala, ker so iz surovih jajc.
lp, Pika

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MAJONEZA
28.12.2004 15:38:34   
Jessy
Doma narejeno majonezo odsvetujejo, majoneze, ki jih prodajajo v trgovinah, pa imajo jajca termično obdelana, zato so kupljene majoneze dovoljene (prebrala v reviji Nosečnost). Jaz jo uživam, ravno tako tudi pršut. Kar je iz trgovine mora biti tako ali tako pregledano, torej, naj bi bilo vredu.

lp, Jessy

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MAJONEZA
28.12.2004 15:42:23   
sašaš
Zgleda, da imam prav. Sem ti odgovorila že na drugo sporočilo.

Lp :muca:

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MAJONEZA
28.12.2004 15:55:48   
tanaja*
Tudi jaz jo obožujem in jo jem skoraj vsak dan8). Vem, da ni priporočljivo, ampak si ne predstavljam sendviča, pomfrija ali kaj podobnega brez majoneze:(... Tudi tatarsko si vedno naročim zraven pizze... njami...:sloncek:

lp,tanaja* 30t/6d:nosecka:

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MAJONEZA
28.12.2004 20:25:24   
cat
Jaz tudi obužujem majonezo in zdi se mi, da na trenutke kar preveč:ups:. Tudi jaz sem slišala, da domače majoneze ni dobro jesti, ker je iz surovih jajc. Ampak kupljena (Mercatorjeva) je pasterizirana, iz prve roke potrjeno, ker ravnokar berem deklaracijo. Tako, da kr brez skrbi. Pa ne preveč, da ne bojo pol kilogramčki kr poskočili...
lp :muca:&:duda:(11t)

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MAJONEZA
28.12.2004 22:24:45   
spacey
Tudi jaz jo jem in najbolj mi paše z ogrsko salamo in malo sirčka, pa še kakšno kumarico ali pa olivo. Skratka obloženi kruhki z majonezo = mega! :)- :bravo: Pol pa še vsake toliko zalijem (si privoščim) s coca-colo. :ups: Če pa tako paše... :love:

Lp;
P 9nebesa 29

PS: Zdej lahko jemo le kupljeno majonezo, ker vsebuje jajca v prahu, doma pripravljeno pa ne smemo, ker so surova. :)

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?