|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulček
10.2.2005 9:33:09   
AEL
Pozdravljene!

Zanima me, če imate tudi ve težave pri vlečenju kožice na lulčku tako kot jaz? Enostavno ne morem kožico povlečti tako daleč, da bi se videla glavica. Patronažna pa je to naredila brez problema.
Je pa zanimivo, da so mi na posvetovalnici rekli, da lulčka pustiti pri miru!!

Kako se pa ve lotite te zadeve! Če se, seveda!

Help!!

:zmeden2:

Ael
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lulček
10.2.2005 9:51:09   
Anonimen
Nam so tudi rekli, no, nič niso rekli v zvezi z lulčkom. Tako ga pustim pri miru.

(odgovor članu AEL)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lulček
10.2.2005 10:21:47   
Bela
nam so v posvetovalnici rekli, da do šestega meseca pustit lulka pri miru.
Pol pa so nam pokazali kako to gre.
Čisto enostavno je, primeš za lulka in počasu povlečeš kožico dol in otročičke to ne boli...ampak jih žgečka.
Pol pa obrišeš z mehko mokro gazico, ali pa v banjici med kopanjem.
Kar brez strahu:)

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lulček
10.2.2005 10:32:02   
Anonimen
Mi smo ene dva meseca nazaj prvič potegnili kožico toliko, da se je videla glavica. In malemu se je seveda zdelo fajn, tako da se zdaj sam trudi kadar le ima priliko (beri je nag) in veselo telovadi.

(odgovor članu AEL)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lulček
10.2.2005 13:14:12   
kimi
Meni tud niso nič rekli tako da ga kar pustim pri miru

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lulček
10.2.2005 17:10:07   
buči
Mi to delamo že od 2. meseca, enkrat na teden. Včasih je malo kriza, ker se mu lulček "skrije", da nimaš kaj prijet. Malo zmočimo z vodo, ker v banji ne gre, ker ima tam preveč dela s kobacanjem.

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lulček
10.2.2005 19:12:24   
Pia73
Mi se še kar trudimo, pa je mali star že 4 leta in 4 mesece pa se ne spomnim kdaj so nam rekli, da naj s tem začnemo. Pa je pred kratkim zdravnica rekla, da se kožica še ni čisto "odlepila" ampak da ima še čas do 5. leta, sicer mu bodo prerezali,... :(

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lulček
10.2.2005 21:53:41   
Anja167
Eto, jaz sem pobrskala po tejle strani in tistih, ki so na njej navedene.
http://www.circumstitions.com/Care.html
Sem se odločila, da nič (več) ne bom brskala po lulčku.

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lulček
11.2.2005 8:40:25   
buči
Meni so rekli, da če gre kožica lepo čez, naj mu jo pač povlečemo, če ne ne. Kolegica pri svojem sinu tega ni delala, pa je moral iti pri 6. letih na operacijo.

Dilema, a ne.

:kuza:

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?