Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ločevalna dieta in vegeterjanstvo 30.10.2006 15:20:16
|
|
|
|
taška30
|
Živjo, jaz sem celo ločevalno dieto dala skoz brez mesa. Na B dan sem jedla ali sir (kot sirovo ploščo+solato ali zelenjavo gratinirano s sirom...) ali jogurt (kar večje količine, včasih kot solato-kumarično z jogurtom) ali jajca (omleta z gobicami+solata ali zelena solata s kuhanimi jajci...). Če ješ ribe, ti itak ni problem, jaz jih nisem. Je pa res, da sem se jaz že v štartu odločila, da na B dan ne bom jedla isto za kosilo in večerjo, tako sem npr. za kosilo jajčka, za večerjo pa jogurt. Je vseeno šlo velik dol (mislim kg). Soje pa nisem jedla, ker je ne maram, pa še men se zdi da spada bolj k fižolu (škrob) kot k'čistim' beljakovinam. lp, Taška
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta in vegeterjanstvo 30.10.2006 19:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš s sojo v mislih sojin sir, torej tofu, potem ga komot ješ na beljakovinski dan. Jaz sem, ker sem vegetarijanka in mi je čisto lepo zneslo, pa še blazno nasiten je. Sem si spražila vso živo zelenjavo skupaj s tofujem in je bilo njami. Drugače pa sojo kot stročnico lahko ješ na škrobni dan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)
od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)
pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)
pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)
ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)
je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!