Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:10:16
|
|
|
|
Freycha
|
preden se otrok rodi.......
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:17:13
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha preden se otrok rodi....... enako
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Živjo, kdaj začeti skupaj prati otroško perilo z našim? OMG, neumnost res ne pozna meja
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:26:39
|
|
|
|
Mayag
|
Hvala, sploh pa tebi Nivess. To sprašujem zato, ker veliko ljudi, ki jih poznam, pravi da vsaj do 1 leta ločeno peremo. Ampak popolna Nivess zgleda vse obvlada,a ne?
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:27:38
|
|
|
|
ursalara
|
Jaz ko sem prvic prala dojenckove oblekice sem jih prala posebaj!Ampak to res samo prvic drugace jih perem pa kar zraven nasih
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:29:30
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Hvala, sploh pa tebi Nivess. To sprašujem zato, ker veliko ljudi, ki jih poznam, pravi da vsaj do 1 leta ločeno peremo. Ampak popolna Nivess zgleda vse obvlada,a ne? Ne oziraj se na take komentaje skoda casa ti si zastavila vprasanje in dobila bos pametne nasvete take pa prezi!
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:30:49
|
|
|
|
Freycha
|
če te to res tako skrbi, potem uporabi brskalnik... je bilo o tem že dosti napisano.......
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Od vedno. Svojih oblek ne umazem toliko, da se ne bi mogle prati skupaj z otrokovimi.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:34:56
|
|
|
|
Mayag
|
Hvala,punce za odgovor. Sej se ne sekiram zaradi takih odgovorov, sam dons ni glih moj dan.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:37:21
|
|
|
|
lemavrica
|
Star je 7m in še vedno perem ločeno, ker se mi itk nabere toliko da je poln stroj. Pa tudi ker za tamalega ne uporabljam mehčalca.
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:44:41
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha če te to res tako skrbi, potem uporabi brskalnik... je bilo o tem že dosti napisano....... sej je čist lepo vprašala....drugače pa men brskalnik še vedno ne delaaaaaaaaaaaaaa... Jaz sem prala do tretjega meseca ločeno, ker sem še široko povijala in sem imela dosti cunj da sem jih lako prala ločeno....potem pa ko sem to nehala sem prala in perem vse skupaj... IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Živjo, kdaj začeti skupaj prati otroško perilo z našim? OMG, neumnost res ne pozna meja tole pa res spreglej, k očitno so med nami ti RR-jevke ki vseeeeeeeee obvladajo.... ..joj me taki komentarji pogrejejo
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:46:45
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Star je 7m in še vedno perem ločeno, ker se mi itk nabere toliko da je poln stroj. Pa tudi ker za tamalega ne uporabljam mehčalca. Pri nas je bilo tudi tako. Smo posebej prali kar dolgo, sploh, ker je imel neke nedefinirane izpuščaje po nogah in res ni bilo priporočljivo prati z mehčalcem.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 18:54:42
|
|
|
|
baja*
|
Prvo rundo sem oprala posebej (ker je pač bilo dovolj cotik), pol sem pa začela kr vse skup prat.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 19:07:44
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Prvo rundo sem oprala posebej (ker je pač bilo dovolj cotik), pol sem pa začela kr vse skup prat. Mi tudi.
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 19:11:41
|
|
|
|
lana38
|
Naš v enem tednu nabere en stroj umazanih stavri, tako da perem ločeno. Ko perem njegove stvari uporabljam meščalec, ki je namenjen . Drugače uporabljam navaden meščalec. LP
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 19:23:48
|
|
|
|
kaja26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Freycha preden se otrok rodi....... enako
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 21:08:46
|
|
|
|
bskrle
|
Vsaj prve mesece, ker sem rabila manj praška, nič mehčalca. To priporočajo tudi v MS, potem mora imeti nek smisel. Saj eni otroci tudi pri 4 mesecih glodajo žemljo, pa jim nič ni, a ne
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 21:25:55
|
|
|
|
Naja30
|
Samo prvič sem vse oprala ločeno, potem pa skupaj. mehčalca pa itak ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 21:27:53
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Naš v enem tednu nabere en stroj umazanih stavri, tako da perem ločeno. Ko perem njegove stvari uporabljam meščalec, ki je namenjen . Drugače uporabljam navaden meščalec. LP Enako. Oziroma tako sem počela nekje do 6. meseca, potem pa skupaj. Njenih cot je pa še vedno za cel stroj, tko da ponavadi samo par svojih vmes dam. Aja, pa prašek zdaj tud isti za vse uporabljam.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 21:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Naš v enem tednu nabere en stroj umazanih stavri, tako da perem ločeno. Ko perem njegove stvari uporabljam meščalec, ki je namenjen . Drugače uporabljam navaden meščalec. LP Enako. Oziroma tako sem počela nekje do 6. meseca, potem pa skupaj. Njenih cot je pa še vedno za cel stroj, tko da ponavadi samo par svojih vmes dam. Aja, pa prašek zdaj tud isti za vse uporabljam. Enako.
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 22:40:42
|
|
|
|
madejka
|
Jaz perem že od začetka vse skupaj, ampak ne uporabljam mehčalca, če je vsaj 1 njegova cotica zravn. Pa ga niti ne pogrešam
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 23:34:41
|
|
|
|
ELMA
|
Ločeno ....in od samega začetka uporabljam isti prašek in isti mehčalec ne menjamo pralna srestva zaradi ispušćajev .Tko nam je svetovala pedijatrinja in nimamo nobenih težav ...
|
|
|
|
RE: pralni stroj 16.4.2008 23:47:53
|
|
|
|
barika
|
Ločeno ....in od samega začetka uporabljam isti prašek in isti mehčalec ne menjamo pralna srestva zaradi ispušćajev .Tko nam je svetovala pedijatrinja in nimamo nobenih težav ... hm, moj tud nima izpuščajev, pa nisem še ene njegove cote ločeno oprala... če ne probaš itaq ne veš... a potem tiste, ki ločeno perete, za otroke uporabljate drug prašek al kok? (samo moje mnenje)
|
|
|
|
RE: pralni stroj 17.4.2008 7:54:40
|
|
|
|
sonja_ez
|
Moja je stara 4 leta, pa perem njeno spodnje perilo skupaj z brisačami, nikoli z najinim. Od tamalga pa sploh ločeno. Mehčalca pa ne rabim, ker sušim v sušilcu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.