|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pralni stroj
17.4.2008 7:57:55   
vesna.com
Moje so stare 3 in 7, pa redko kdaj kakšna njuna cunja pristane med mojimi.Ponavadi če je kaj črnega ali temno modrega.Tko sem se navadla,cunj je pa itak vedno dost za prat.Prašek in mehčalec uporabljam isti.Nekak mi je lažje če operem otroške cote skupi,ker jih pol obešam na manjše stojalo kamor večje ne grejo.Če bi prala skupaj bi mogla dva stojala razvlečt,pol pa sam sebe srečuješuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ločeno pranje dojenčkovih oblačil
17.4.2008 8:59:07   
frutka_
Nikoli nisem prala posebejuser posted image . Zakaj bi?!

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.4.2008 9:09:51   
katee
Če naberem cunje od tamalega za en stroj, potem jih  operem ločeno, drugače pa skupaj. In če jih operem skupaj, uporabljam pralni prašek za tamalega. Do sedaj (3,5 mesece) še ni dobil nobenih izpuščajev zaradi praška ali mehčalca.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.4.2008 9:11:12   
pavlyna
zdravo.

naša je sedaj stara dobrih 5 mesecev in sem sam nazačetku --nekje 1.mesec ko je res full polivala prala posebej,ker se je takoj nabralo pol stroj plenic,...

sedaj pa perem vse skupaj,pa tud prašek uporabljam isti in mehčalec tudi--pač za vse otroški sensitive

ima pač vsak svoje mnenje in potrebe in s tem izkušnje
pri nas se ni pojavlo nič kakih pikic,...

user posted image
lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.4.2008 9:11:58   
sani1
Mayag- super si zastavila to vprašanje. Sem tudi jaz rabila odgovor na to. In evo zdej bom začela skupaj prat perilo. Moja pupa je stara 4 mesece in sem do zdej posebej prala perilo... No sej nabere se pa tudi teh cunj in prati je treba skupaj ali pa posebej. Ko bi le ne bilo treba potem likat...user posted image user posted image user posted image   Lep dan!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.4.2008 9:33:28   
Anonimen
Že od začetka perem skupaj

(odgovor članu sonja_ez)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
17.4.2008 10:00:38   
Anonimen
jst vse perem skupi, edin prvo rundo sem oprala samo od tamale cotike, ker jih je res blo ogromno, uporabljam za vse isti prašek in mehčalec ( prašek iz hofra, mehčalec ornel), je pa res, da jaz vedno dam ful mal praška in mehčalca, pa so cunje isto super oprane, pa dost bolj mehke, ker se prašek ne nabira v vlaknih...pa deci kisa obvezno pri vsakem pranju, pa jeuser posted image
drgač pa jaz ne vidim smisla v tem, da se ne uporablja mehčalca za otroške cunje, ker skoz se pa ne da tko prat in pol je pa res reakcija lohk, ko po določenem cajtu začneš mehčalec zraven dajat...je pa res, da ni treba pretiravat in ga ful vlivat notri...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.