|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubosumje
6.5.2005 9:19:54   
Kdo
Zanima me koliko ste kaj ljubosumne ve punce in koliko so kaj ljubosumni vaši.

Naj povem da to mene čisto razžre.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ljubosumje
6.5.2005 9:21:49   
dejčka2
Mene pa ljubosumje vzburja:)-,ja kaj čemo!

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ljubosumje
6.5.2005 9:24:30   
Magi*
a nismo bli že včeraj ljubosumni? a je kej takega v zraku?:)-:)-

čisto nič in mi prav paše, da je tako.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ljubosumje
6.5.2005 9:31:37   
KIRA
sem pa nisem. odvisno od situacije. sploh me ne moti če moj mož seksa s kero drugo, včasih me celo vzburja. pa njega glih tako obratno. najbolj ga zrajcam, ko mu pripovedjujem, kako bi s kom seksala, kaj bi počela, kako bi uživala... to ni težava.
včasih, kadar pretiravam, tud njega malo zgrabi ljubosumje in ponavadi se zame takrat še bolj potrudi. tudi ali predvsem pri seksu v troje. takrat dobi nek poseben "zalet", ali kako se naj izrazim, noče pač, da bi mi bil keri drug bolj všeč kot on. pač želi biti zame NR. 1. saj je pri meni enako.
mene ravno tako moti, kadar se s kom drugim več časa ukvarja, kot z mano. takrat sem pa ljubosumna. nič nimam proti medčloveškim odnosom, ampak JAZ hočem vedno biti številka 1 !! dokler to spoštuje, lahko zaradi mene pokavsa celo slovenijo. mi je čist vseen,glavno da uživa in ima nekaj od tega.
imava pač to področje bolj urejeno kot večina ljudi, sva tolrantna in razumevajoča. zakaj bi se prikrajšala za zabavo in užitke, dokler ne povzročava bolečin eden drugemu??? za naju je to neke vrste igra ali izziv. ima pa vse svoje meje. moraš paziti, da ne boš šel predaleč, upoštevati moraš tudi partnerja...
Lp

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ljubosumje
6.5.2005 9:58:35   
Čiračara
Kira, vidva pa imata res "odprt"odnos :zmeden:..ampak kakor komu paše, a ne?

Lp in veliko sončka:sloncek:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ljubosumje
6.5.2005 10:00:03   
Žirafca Helena1
Kira, kaj pa bolezni?
A ti je čist vseen?
Helena:miska:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ljubosumje
6.5.2005 10:06:58   
KIRA
to pa moraš vedet s kom greš, če mu je za zaupat, pa seveda na zaščito ne gre pozabit. saj nisva na glavo padla, da bi zaradi malo zabave postavljala na kocko svoje zdrvje in še kaj...
sicer pa sem že rekla: midva imava to področje pošlihtano in nisva tako zavrta kot večina slovencev.
meni se zdi velika škoda, da je to področje veliki večini ljudi še vedno TABU in smo kot v praveku. vsi BI, ampak samo na SKRIVAJ.
tle na RR se uporabnice skrivajo pod raznimi ****ž imeni, ker si ne upajo povedat v svojem imenu - se bač bojijo klevetanja in neprijetnih posledic, ker je naša družba tako netolerantna... res škoda.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ljubosumje
6.5.2005 10:20:59   
Čiračara
Ah pa sej tu ne gre za zavrtost:zmeden2:. Kaj pa vem...Midva sva vsak po svoje te ljubezenske "lumparije" že dala skozi.Imava zdaj en lep zakon in nič ne pogrešava. Vedno rada preživljava prosti čas in vse obveznosti skupaj. Kar pa še ne pomeni, da nama manjka adrenalina in popestritve v zakonu:)...

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ljubosumje
6.5.2005 10:28:38   
KIRA
hm... v bistvu to z zakonom nima veze. ljubosumen si lahko, tudi če nisi poročen.

ampak ŽAL res opažam, da so po večini - ne vsi, so tudi izjeme - slovenci izredno zavrti. vse popljuvajo in potisnejo v drek, ki samo kanček drugače razmišljajo in se vedejo od večine. žalostno.
vsi bi, ampak samo na skrivaj in tako da ja nihče ne bo zvedel, ker bo drgač joj. naša družba pač ni popolna in ljudje tudi ne. žal...

se pač vsak po svoje trudi in si uredi življenje, kot njemu ustreza. glavna je toleranca in razumevanje. vse ostalo samo pride.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ljubosumje
6.5.2005 10:31:48   
karmy
dont get me started how jealous i am... :hudicek:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ljubosumje
6.5.2005 10:33:52   
Čiračara
Ja Kira...prav imaš...vsak si uredi življenje po svoje kakor mu paše...če vama to laufa, svaka čast:)...

LP

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ljubosumje
6.5.2005 11:02:03   
Anonimen
Ja, pa dobro, Kira, saj zdaj pa res že cel svetovni splet ve, kako vidva z možem seksata;). Kamor pogledam, to preberem.

(odgovor članu Kdo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ljubosumje
6.5.2005 11:05:44   
ona78
Kira....neodgovorno!!!:zaspan:
Sam zato da ga obdržiš zase mu doviliš da kavsa vsepovsod....
:zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ljubosumje
6.5.2005 11:06:11   
KIRA
cel svet pa res ne. nisem bla tako neumna, da bi fotke ali video dala na splet.
hehehe.... sicer pa kaj se sekiraš. mal nam ti zaupaj, kako je pri vama.
da ne bom edina žirafa med samimi zebrami. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ljubosumje
6.5.2005 11:07:22   
KIRA
neumnost. saj ne kavsa vsepovsod. če bi pa hotu, bi pa lahko. saj bi jaz tudi (ne glih vsepovsod, ampak če hočem lahko).

Lp

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ljubosumje
6.5.2005 11:41:42   
Lili2
Kira očitno imata zelo odprt odnos, in če se oba s tem strinjata, zakaj pa ne? Zdi se mi malo nenavadno, da se poročiš pa potem tko, sam če sta se vidva zmenila potem pa kr. Kolikokrat pa npr. v mesecu se srečata z drugimi, a to vedno skupaj ali greš ti sama s kom v akcijo?
Aja pa mata že kej otrok?
NO LP

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ljubosumje
6.5.2005 12:06:55   
dory
Aj jest ce zaupam,pa ce ne dobim povoda za ljubosumje niti nisem..no mogoce ampak v zdravih mejah...ce pa mi tip da povod pol se sam stopnjuje...

Npr...bivsi mi je enkrat rekel na tole..rekla sem mu,da si predstavljam zivljenje z njim...pa je reku,oprosti,ampak nisi edina..hehe in na tisoce podobnih..ko sem bla ljubosumna pa je reku da sem manicno ljubosumna...kreten...seveda sem ga skenslala in zazivela lazje :):bravo:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
6.5.2005 13:02:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kdo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
6.5.2005 13:04:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kdo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ljubosumje
6.5.2005 13:09:52   
tilka
No, to je pa tema,kaj? Naj najprej odgovorim na prvo vprašanje. Sama sploh nisem ljubosumna. Ne vem zakaj, ampak vedno sem govorila, da če bo moj mož seksal drugje, mu bo tista tudi prala umazane gate in zokne. S tem mislim, da bo morala prevzeti tudi njegovo težavnejšo plat in ne samo lepo.
Kar se pa tiče teme, ki jo je Kira odprla, pa samo to, da se mi zdi, da nas malo zeza, če pa ne, pa lahko rečem, da se oba igrata z bombo, za katero nikoli ne veš kdaj bo ekplodirala. Pa še to, kako naj bom številka ena pri možu ali partnerju, če ta seksa z drugo??? V tistem trenutku najbrž še številka dve nisem. Kar se pa zavrtosti tiče, pa mislim, da je partnerja ne rabita zdraviti s skoki čez plot. Za to so psihologi.

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ljubosumje
6.5.2005 13:12:09   
KIRA
tilka!!!

jaz vedno mislim smrtno resno, razen ko se zezam!!!!!!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- sicer pa ni bit težko nr. 1, če te ma mož rad. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:rozica:

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ljubosumje
6.5.2005 13:15:43   
Blink1
He he...Sej pri Kiri tak že dolgo vemo kako je. In meni se zdi cool da to tudi pove, ker dosti ljudi bi to skrivalo. Sta mi pa zakon, ko imata tako pošlihtano:)-:)- Kira...če vama tako paše...hvala bogu, da sta se našla:bravo:

Jaz mojega ženem če samo molo bolj pogleda drugo. On pa tudi nima kaj drugačnega mišljenja. ja, ljubosumna pa sem....ravno dovolj, da ne škodi;)

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ljubosumje
6.5.2005 13:17:18   
baguSka
Oba sva lubosumna do zdrave pameti.

Kira ti si carica.;)

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ljubosumje
6.5.2005 14:17:41   
kofetek2010
ljubosumna, ja oba, ampak ne za vsako figo :) kako že pravijo? - če si na dieti tudi lahko jedilni list čitaš :)-

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Ljubosumje
6.5.2005 15:47:46   
TARA in MAJ
Ljubosumje do ene meje je pametno;)

(odgovor članu Kdo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?