|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Literatura
23.6.2005 17:26:03   
mucica1
Ojla!

Vse nosecka in bodoce nosecke bi rada prosila za nasvet v zvezi z literaturo, ki jo je pametno prebrati, al je pa lustna in govori o zanositvi, nosecnosti, porodih.... skratka o vsem, kar nas zanima, ko hocemo imet ali pa pricakujemo :duda:

V trgovinah je toliko tega, da ne ves, kaj bi sploh kupil, prodajalke pa vecinoma priporocajo kar vse :ups:
in se me pocasi loteva panika kot pred kakim tezkim izpitom na faksu 8)

Zdaj pa prosim vas za strokovni nasvet, v kateri knjigici ste res uzivale ,preden me zadane kap

Soncka, :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Literatura
23.6.2005 18:18:33   
adelaida
sej imajo prodajalke kar prav. v vsaki reviji se najde kaj zanimivega in novega, jaz že od začetka nosečnosti kupujem vse kar pride novega (nosečnost, nosečnost in porod, ...). drugače pa pokukaj na prvo stran in boš videla katero kazalo te bo bolj privleklo.
lp in uživaj v branju

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Literatura
24.6.2005 9:05:06   
DrejcDrejc
Hej Mucica, res si si zadala težko nalogo. Literature je ogromno, je pa res, da se zadeve precej ponavljajo. Knjige se mi zdijo kr preveč drage, sploh tiste z veliko slikami in tabelami in ... zato ti skoraj bolj priporočam, da greš brskat po knjižnici. Hecno je, da se vsake toliko časa tudi pri teh zadevah zamenjajo "trendi" in so včasih razlike med nasveti v par let starih knjigah in novih priročnikih. Kaj vem, vzemi v roke marsikaj, ne pa se vsega kar piše držat kot pijanec plota, bodi inovativna in knjige ti naj bodo samo opora.
Potem imaš ogromno informacij v revijah - se mi zdi, da si je številka za številko zelo podobna in nimaš kaj zgrešiti. Jaz imam zadnjo številko Mame in je noter cel proces nosečnosti, pa tudi v prejšnji je bil in še prej zelo podobno...
In internet, ta ti šele daje možnosti. In prijateljice in forumi, vprašaš in izveš s prve roke. Informacij je povsod polno, pametno jih selektiraj, pa bo.

Sicer pa, nikar se preveč ne obremenjuj s požiranjem informacij, včasih je bolje vedeti manj, pa preprosto uživati v lastnih občutkih, kot pa prebirati o tem, kaj vse lahko gre narobe in potem živeti v nekem strahu. Preprosto se prepusti dogajanju. Sicer pa, prijetno brskanje po knjižnih policah ti želim! 8)

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Literatura
24.6.2005 9:33:00   
Anonimen
Mucica, čez RR ga ni. Jaz iz nobene knjige nisem toliko pobrala, ampak to res takih pravih, nenapihnjenih informacij.

(odgovor članu mucica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Literatura
24.6.2005 9:35:34   
pravljica
ti se kar RR drži, pa ne rabiš nobene literature iskat...meni sploh ni več revij za brat, ker sem že vse tu gor izvedela, pa še več...ni ga čez RR :bravo:

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Literatura
24.6.2005 14:31:20   
teta beta
Tudi jaz dam svoj glas za RR (sploh ne vem, po kaj hodim v šolo za starše... ;)), ampak poleg tega ti pa priporočam še knjigo Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu. Je špehnata, velika bukva, formata A4, ampak mislim, da tudi precej draga, okrog 16.000 v knjigarni. Jaz jo imam iz knjižnice že od januarja, pa bo tudi še ostala pri meni, dokler je ne bojo zahteval nazaj oz. dokler si je kdo ne rezervira, da je ne morem več podaljšat.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Literatura
24.6.2005 14:37:38   
rozi81
teta beta jst sm pa to knjigo kupila pa mi je ful žal. se mi zdi da je notr več slabga napisanega kokr pa dobrga. sam če te kej boli pa špika pa je že znak za splav al pa za izvenmaternično nosečnost pa take fore. ne vem pa kok mi bo prav prišla potem ko bo naša princeska zunaj. to bom pa še vidla.
tko da zaenkrat sm jo pospravla v omaro ker me sam v slabo voljo spravla in sam neke slabe stvari kaže.
draga je pa k sam :hudicek: s poštnini vred sm dala 18.000 SIT.

LP S

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Literatura
24.6.2005 15:44:39   
teta beta
ja, maš prav, piše o vseh mogočih in nemogočih zapletih, ampak jaz sem tak tip, ki jemljem to samo kot informacijo, ne delam takoj panike. berem pa zdaj že poglavja o novorojenčku in dojenčku, ki so mi res zanimiva, kdaj že kaj vidi in kaj razume, kdaj se razvije kaka sposobnost, o dojenju, o negi, o spanju itd. seveda je pa vsak otrok zgodba zase.

včasih me namreč zanima kaka taka banlnost, ki je najbrž čist logična, naravna in samoumevna, da mi je nerodno celo tu vprašat, čeprav te noben ne pozna. in pač pogledam v knjigo in ni treba nobenu vedet, da sem tak loj :ups: jaz jo priporočam - za izposojo, kupila je verjetno ravno ne bi, ker je predraga.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Literatura
27.6.2005 9:31:42   
mucica1
Hvala punce za vaše nasvete, sem v teh dneh tudi sama spoznala, da preveč branja ne prinese željenega rezultata. Se preveč obremenjuješ z vsemi možnimi zapleti, ki sploh ni nujno, da bi se zgodili. Potem si pa samo v skrbeh in čakaš, na vse možne in nemožne znake, da ti nekaj fali.

Bom tud jest kar pri forumu ostala, ste bolj fajn, ko kakšna knjigica :bravo:

Cmokci,
:muca:

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Literatura
27.6.2005 11:10:53   
hajdi21
Jaz sem si kupila edino knjigo NOSEČNOST VPRAŠANJA IN ODGOVORI (Založba Mladinska knjiga), ki jo vzamem v roke in malo prebiram 1x tedensko. Stane 10.000 SIT, ampak se mi zdi, da je trenutno nimajo na zalogi, ker jo je kolegica iskala in je dobila baje čisto zadnji izvod.

Sicer pa imate prav, RR je ZAKON!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Hajdi21

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......