DrejcDrejc -> Literatura (24.6.2005 9:05:06)
|
Hej Mucica, res si si zadala težko nalogo. Literature je ogromno, je pa res, da se zadeve precej ponavljajo. Knjige se mi zdijo kr preveč drage, sploh tiste z veliko slikami in tabelami in ... zato ti skoraj bolj priporočam, da greš brskat po knjižnici. Hecno je, da se vsake toliko časa tudi pri teh zadevah zamenjajo "trendi" in so včasih razlike med nasveti v par let starih knjigah in novih priročnikih. Kaj vem, vzemi v roke marsikaj, ne pa se vsega kar piše držat kot pijanec plota, bodi inovativna in knjige ti naj bodo samo opora. Potem imaš ogromno informacij v revijah - se mi zdi, da si je številka za številko zelo podobna in nimaš kaj zgrešiti. Jaz imam zadnjo številko Mame in je noter cel proces nosečnosti, pa tudi v prejšnji je bil in še prej zelo podobno... In internet, ta ti šele daje možnosti. In prijateljice in forumi, vprašaš in izveš s prve roke. Informacij je povsod polno, pametno jih selektiraj, pa bo. Sicer pa, nikar se preveč ne obremenjuj s požiranjem informacij, včasih je bolje vedeti manj, pa preprosto uživati v lastnih občutkih, kot pa prebirati o tem, kaj vse lahko gre narobe in potem živeti v nekem strahu. Preprosto se prepusti dogajanju. Sicer pa, prijetno brskanje po knjižnih policah ti želim! 8)
|
|
|
|